Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakult az ki, és miért, hogy egyre több férfi számára elérhetetlenek lettek még a csúnya nők is?
Pár éve...
Ja, az anekdotikus érvelésed szerint. Incel hiszti.
Szerintem sokkal több embernek (főleg férfiaknak) sokkal nagyobb alapprobléma hogy gyakorlatilag nincsen olyan alapvető társas életük ami legalább az esélyét megadná az ismerkedésnek. Eleve a munka, edzés, saját kis életed intézése ha már egyedül élsz kiteheti az idő jelentős részét. Ha emellett nem használsz online társkeresőt mert xar, nem mész oda lányhoz utcán mert "úgyis feljelent ha nem vagy Chad", nem ismerkedsz munkahelyen mert "úgyis szól a HRnek ha nem vagy Chad" (most csak az oldalon leggyakoribb példákkal élve) és emellett az ismerettségi köröd meg áll 3-5 srácból akik hasonlóan élnek akkor ennek megfelelőek lesznek az esélyek is. Erre szokták mondani hogy az esélye 0, de nem lehetetlen.:D
Férfiként nekem a társas életem (nem csak párkapcsolati értelemben) mindig akkor lett sokkal pörgősebb amikor lánybarátaim is voltak, sokkoló volt hogy mennyivel kiterjedtebb a kapcsolat rendszerük mint egy átlag férfinak.
"Hogy alakult az ki, és miért, hogy egyre több férfi számára elérhetetlenek lettek még a csúnya nők is?"
Ezt sose értem amikor panasz szerűen mondjátok hogy "elérhetetlenek lettek a csúnya nők is". Ha egyszer azt gondolod, hogy csúnya akkor miért akarnál vele együtt lenni eleve? Hogy lehet úgy párkapcsolatban lenni valakivel hogy közben azt gondolod róla hogy csunya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!