Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dagadt , csóró embernek miért nem jár insta modell?
Menj ki az utcára és nézz körül! Az emberek nagy része se nem szép, se nem keres sokat, mégis van párjuk, családjuk.
Nem kell ezt túlmisztifikálni.
1
Te ezek szerint csak a ritka kivételekkel találkozol.
Alanyi jogon senkinek sem jár semmi! Insta modell meg miért is jarnak egy csórónak dagadtnak és csúnyának?
Ha valaki nem ad a külsejére, miért várja el a legszebbet és a legjobbat a másiktól, ha még pénze sincsen amivel ezt tudja kompenzálni jobb esetben?
4
Lehet van ronda aki pénzzel kompenzál és kap megfelelő nőt.
5
Nem a külső dönti el kinek mi tetszik. Mikor 75 kg voltam akkor is ugyanaz a 55 kilós típusú nő jött be mint amikor 95 kg voltam.
"Nem a külső dönti el kinek mi tetszik. Mikor 75 kg voltam akkor is ugyanaz a 55 kilós típusú nő jött be mint amikor 95 kg voltam."
De az 55 kgs nőnek te 75 kilósan biztos egy hajszállal jobban tetszettél.
Ezt nem érted, muci. A nőnek is kell, hogy tetsszen a férfi.
7
Igen pont egy a problémám gyökere. Hogy elhízva nem kellek a célcsoportomnak. Szerintem ez általános probléma a világon jelenleg. Millió számra lehetnek magányos férfiak mert nem tudják teljesíteni a rajtengedélyt a normális életvitelű nőkhöz.
Ez nem rajtengedély.
A nő sem rajtengedélyt teljesít, amikor nem hízik 55-ről 85 kilóra.
Önző vagy, leszarod a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!