Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya dagadt , csóró embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya dagadt , csóró embernek miért nem jár insta modell?

Figyelt kérdés
Viccet félretéve! Egy átlagos fizikai melós fickónak milyen esélyei vannak jelenleg a nőknél? Igaz az hogy egyre több az incelnek gúnyolt egyedülálló férfi? Főleg 25-45 közötti korosztályban?
máj. 10. 10:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Se dagadt, se csóró nem vagyok és nem vágyom insta csajokra. Jól elvagyok azzal, akivel ezer éve megismerkedtem. Hidd el nem vagyok kivételes ilyen szempontból. Sokan nem hajtanak extra pasikra/nőkre.
máj. 10. 10:55
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem vagy képes megérteni és elfogadni, hogy egy nőnek ugyanolyan fontos, hogy vonzódjon a leendő párjához, mint neked.
máj. 10. 10:59
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Normális életvitelű nőkhöz a rajtengedélyt normális életvitelű férfiak tudják teljesíteni.

Egyszerű ez amúgy.

máj. 10. 11:05
 14/28 A kérdező kommentje:

De teljesen megértem. Pont ezért önként nem keresek társat évek óta. Tudom hogyha nem vagyok olyan ami nekik kell; akkor úgy is csak elutasítás lenne a vége. Csak hát hiányérzete van az embernek. Meg a csalódottság hogy a női elvárások túl magasak.

Miért nem jó egy átlag csinos nőnek olyan férfi aki

Melós 300 ezerért

80-90-100 kg

Albérletben lakik

Csak érettségije van

Nincs autója

Stb

Na miért ??? Miért kell mindenkinek 20 diplomás 185 magas , 70 kgnak , milliós fizetésűnek , lakással és menő drága kocsival rendelkezőnek lenni?

Értitek hogy túlzás ? Egy 180 cm 90 kg férfi nem vészesen kövér de neki is azt mondják legyen 70!! Vagy a vékony nőket felejtse el.

máj. 10. 11:09
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy elhízott férfi miért lepődik meg, hogy nem kell egy vékony nőnek? Te se a túlsúlyos nők után vágyakodsz.
máj. 10. 11:12
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Egy 180 cm 90 kg férfi nem vészesen kövér de neki is azt mondják legyen 70!! Vagy a vékony nőket felejtse el.

A nők nem szeretik a sovány férfiakat, csak szólok.

Neked miért nem jó a kövér nő, ha a nőket blamálod, hogy nem jön be a kövér hapsi? A te ízlésed miért fontosabb?

máj. 10. 11:13
 17/28 anonim ***** válasza:
98%

Neked miért kell csinos, vékony nő? Miért nem elég neked egy 80 kilós nő?

Erre ugyanaz a válasz, mint a te kérdésedre.

máj. 10. 11:14
 18/28 anonim ***** válasza:
53%

"A nők nem szeretik a sovány férfiakat, csak szólok."

Nincs olyan, hogy nők. Én szeretem őket.

máj. 10. 11:15
 19/28 A kérdező kommentje:

17

Te megint egy olyan válaszoló vagy aki a konkrét számokkal példálózik!

180 / 80 kg férfi sem ugyan olyan testalkatú mint egy 160/80 kg nő. Az előbbi teljesen normálisnak számított 20 éve. Főleg ha izom is van a férfin. Egy 80 kilós nő meg egyértelműen kövér.

máj. 10. 11:20
 20/28 anonim ***** válasza:
87%

Nemtől függetlenül megvetem a kövér igénytelen embereket

Namost ha kövér disznó vagy kérdező, de lusta disznó is vagy hogy ezen változtass, akkor mégis milyen alapon akarsz te karcsú nőt?

Miért nem jó neked magadfajta?!?

Nagyon szánalmas vagy, remélem sosem találsz karcsú nőt magad mellé

máj. 10. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!