A vékony, "modell" alkatú lányok nem érzik gáznak a fotók miatt amit kiraknak magukról? Miért elismerendő a semmi és ez miért tetszik ennyi embernek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az olyanokra, akiken semmi izom nincs, görhes gebe alakjuk van, látszik hogy semmit nem mozognak. Nem kell kigyúrniuk magukat, csak azért írtam ebbe a kategóriába, mert itt foglalkoznak az emberek a kinézetükkel.
Igazán sportolhatnának valamit és ehetnének rendesen, mert szerintem nevetségesen néznek ki, de valamiért mégis büszkék konkrétan a semmire.
2022. márc. 30. 00:32
1/31 anonim válasza:
Sokszor nehezen ítéli meg a saját testét az ember, ennyi.
2/31 anonim válasza:
Nagyon sok férfinak tetszenek a vékony lányok, nekem is. Nyilván nem a csontsovány, nekem pl. a Victoria Secret modell típusú csajok jönnek be a legjobban. A magas vagy átlagos magasságú, hosszú feszes combú, szép arcú és persze vékony csajok. Engem az ilyen Kim Kardhasian féle széles csipőjű, nagy paca fenekű, tőgyes, rövid lábú tömzsi nők egyáltalán nem izgatnak. A kövér nőkre fel sem áll. Visszatérve az izomzatra, ha túl izmos egy nő az nagyon taszító tud lenni, legyen formás, feszes de vékony. Mondom Victoria Secret modellek sztem a tökéletes női test megtestesítői.
3/31 anonim válasza:
Férfi létedre szépség kategóriát nézel ? 😀
4/31 Noren1989 válasza:
Szeretem a girhes gebe alkatot 😉🤫
Amúgymeg: mivel az ő alkatuk (is) elfogadott a szakmàban, így kicsit mindenki modellnek képzelheti magàt.
5/31 anonim válasza:
Az önkritika és az ízlés hiánya nagy úr. De ez minden szerencsésebb és szerencsétlenebb alkatú embernél megfigyelhető.
6/31 anonim válasza:
#2:
Ezzel igazából semmi baj nincsen, ameddig el nem kezdik ugyanezek az emberek nyomni az incel rizsát, hogy mi az, hogy ilyen csajoknak pedig a Henry Cavill küllemű férfiak kellenek és miért nem veletek vannak fenntartások nélkül. :D
7/31 Metionin válasza:
Valószínűleg nem, hiszen kirakják a képeket :D Mindenesetre nem sok közöd van más alakjához, ha nekik így jó, akkor egészségükre, nem mindenkinek prioritás a sport, sokan megelégednek azzal, hogy vékonyak és annyi. A semmire büszkének lenni meg...hát ennyi erővel ne legyen az ember büszke se a magasságára, se a szemszínére, se a melleire, stb. mert azokért nem dolgozott meg. Nem is jó szó ez a büszke, hanem inkább örül annak, hogy xy dolgot kapott a természettől. Amíg nem néz le másokat, akik nem rendelkeznek az általa szépnek tartott dolgokkal, addig senkit nem izgat, hogyha ő örül a sajátjának.
8/31 A kérdező kommentje:
#3 Testépítés kategóriába írtam, de valamiért gondoltam hogy átrakják ide.
2022. márc. 30. 13:09
9/31 A kérdező kommentje:
#7 Több közöm van az ilyen emberek alakjához, mint nekik az enyémhez. Aki modell, az vállalja azt is ha az emberek véleményt modnanak róla, ha tetszik ha nem.
2022. márc. 30. 13:11
10/31 Metionin válasza:
9. De te nem modellekről írtál, hanem simán vékony lányokról, akik nem sportolnak de kiraknak magukról képeket. A hivatásos modelleknek bizony sportolni is kell és mozognak is csak nem szedhetnek fel kilókat, ezért általában kardióznak mint állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!