Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A vékony, "modell" alkatú...

A vékony, "modell" alkatú lányok nem érzik gáznak a fotók miatt amit kiraknak magukról? Miért elismerendő a semmi és ez miért tetszik ennyi embernek?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az olyanokra, akiken semmi izom nincs, görhes gebe alakjuk van, látszik hogy semmit nem mozognak. Nem kell kigyúrniuk magukat, csak azért írtam ebbe a kategóriába, mert itt foglalkoznak az emberek a kinézetükkel.

Igazán sportolhatnának valamit és ehetnének rendesen, mert szerintem nevetségesen néznek ki, de valamiért mégis büszkék konkrétan a semmire.

2022. márc. 30. 00:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Sportolok és rendesen eszek. Ettől függetlenül vékony vagyok.

Sajnálom, de nem fogok szatyrot húzni magamra, csak azért mert Gyakoris Gézának nem tetszek. :D

2022. ápr. 1. 13:21
 22/31 anonim ***** válasza:

Mert szépek? Legalábbis én annak látom őket. Hogy miért arra nem tudok választ adni. Ízlés. Max ennyit.

De te miért raksz ki magadról bárhova is képet? Biztos van egy olyan megmondó emberke, mint te a nagyvilágban, aki ugyan ezt a kérdést felteszi, legalább magában.

Sportos alak nekem egy kis mértékig tetszik, de ugyan úgy vékonynak mondhatóak, legalábbis az ami nekem tetszik, a telt pedig nem jön be. Minél több valakin a felesleg, annál inkább nem. Amúgy a modellek sem csak koplalnak...

2022. ápr. 1. 15:22
 23/31 anonim ***** válasza:
95%

Én meg modell nem vagyok ugyan, de a büdös életben nem sportoltam semmit komolyan, nem is akarok, gyűlölöm (iskolás tesiórák megalázó emlékeinek hála), nem vagyok bálna, de nagyon vékony sem. Izom nincs rajtam, tény. Mégis bármikor felvállalom a testem és BÜSZKE is vagyok rá. Ja és pasizás terén sem okozott soha gondot :) Pukkadj meg, te kis irigy dög. Nem más hibája, hogy te edzéssel is szarul nézel ki, netán kövér is vagy, más meg edzés nélkül vékony, szép.

Egyébként de, cica, a hivatásos modelleknek kőkemény diétát ÉS szigorú edzéstervet kell követniük, pláne a Palvin-féle Victoria’s Secret kategóriának, ahol falatnyi fehérneműkben kell megjelenniük. Na ott minden látszik.

2022. ápr. 16. 08:47
 24/31 anonim ***** válasza:
48%

#23:

Azért szerintem az ilyen kommentek miatt akadt ki a kérdező is. Nem védeni akarom, de aki a magas leptin szintjére büszke, vagy a jó anyagcseréjére, meg a mozgás nélkül 50 kiló, de skinnyfat testalkatára, az sem különb vagy ízléses egyáltalán.

2022. ápr. 16. 09:10
 25/31 anonim ***** válasza:
93%

Te mégis milyen jogon döntöd el a kérdezővel egyetemben, ki mire lehet büszke?

Ki a rossebnek képzelitek magatokat, hogy leugattok más embereket, mert jól merik érezni magukat a bőrükben?

Az, hogy ti nem vagytok erre képesek, a saját hibátok.

Nem a 120 kilós hirdeti magát szexistennőnek vagy épp az anorexiás dagadtoz le egészséges súlyú embereket és szól le másokat, hanem egyedül ti. Mert más fel meri vállalni azt, amije van.

2022. ápr. 16. 09:56
 26/31 anonim ***** válasza:
44%
Mire fel vagy ilyen frusztrált, húsvétkor mégis? Csitulj már le, cula.🤷‍♀️
2022. ápr. 16. 10:17
 27/31 anonim ***** válasza:

"de aki a magas leptin szintjére büszke, vagy a jó anyagcseréjére, meg a mozgás nélkül 50 kiló, de skinnyfat testalkatára, az sem különb vagy ízléses egyáltalán."

És ki a f.sz vagytok ti, hogy megmondjátok, kinek mire szabad büszkének lenni? Eszem-f.szom megáll, mennyi sok öntelt megmondogató ember van a magyarok között.

2022. ápr. 16. 12:54
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Te mondogatod meg a másiknak, hogy miért szomorodjon bele a saját anyjába, csak mert te is egy ugyanolyan frusztrált ösztönlény vagy, mint ő. Nem a büszkeséggel van a baj, hanem ha ezt más kárára bizonygatod (leginkább magadnak”.
2022. ápr. 16. 13:47
 29/31 anonim ***** válasza:
64%

Ahogyan lehetsz arra is büszke, hogy gazdag vagy, csak a szüleid által összekeresett pénzhez neked nem lesz semmi közöd, mert nem te kerested.

Ugyanez a parabola itt is szabadon alkalmazható.

2022. ápr. 16. 13:48
 30/31 anonim ***** válasza:

"Te mondogatod meg a másiknak, hogy miért szomorodjon bele a saját anyjába, csak mert te is egy ugyanolyan frusztrált ösztönlény vagy, mint ő. "

Te mi a f.szról beszélsz?

2022. ápr. 16. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!