Ha az embernek nincsenek nőnemű ismerősei, akkor hogyan gyakoroljon fotózást?
Figyelt kérdés
Már úgy értem családtagokon kívül, anyámat nyilván nem fogom felkérni hogy pózoljon.
Fotózást szeretném gyakorolni, amibe bele tartozna hogy csinos lányokat is fotózzak, akár pénzért is, de nincs egy darab csajszi ismerősöm se, főként korombeli, akit elhívhatnék. Ilyenkor mi a teendő? Ti hogy oldanátok meg? Random ismeretlen nőkre nem akarnék ráírni, az nagyon gáz + creepy, nem nagyon hiszem hogy lenne aki igent mondana egy vadidegennek, szóval meg vagyok lőve.
2023. nov. 20. 22:03
1/15 anonim válasza:
mert csak csinos nőket lehet fotózni?
2/15 A kérdező kommentje:
Miért, férfiként kit fotózzak? Férfiakat? Most modellekről van szó, kocsit meg házat már fotóztam eleget. Mi ebben annyira különös?
2023. nov. 20. 22:10
3/15 anonim válasza:
Bármilyen korú és nemű embert fotózhatsz. Sőt, szerintem akkor vagy jó fotós, ha bárkiről tudsz előnyös, jól beállított képeket készíteni.
4/15 A kérdező kommentje:
Oké ezt értem, de a kérdésre válaszoljatok már légyszi.
2023. nov. 20. 22:23
5/15 anonim válasza:
Én a motoromat szoktam fotózni,nő híján...
6/15 A kérdező kommentje:
Nekem az sincs.
2023. nov. 20. 22:25
7/15 anonim válasza:
Ha fizetnél is érte, akkor hirdess facebookon, amatőr modell csoportokban.
8/15 anonim válasza:
Kérdésedre válaszolva: ne csak bombázókat akarjál fotózni, ne legyél beszűkült.
9/15 anonim válasza:
yt tele van azzal, hogy a fotós random szép csajokat fotóz az utcán.
10/15 anonim válasza:
#9 Amik általában megrendezettek, és ugye "véletlenül pont arra járt egy csinos női rendőr, és nagyon örült, hogy valaki lefényképezi", ezek sajnos előre kitalált, megbeszélt kamujelenetek, és ezért hiszik azt az emberek manapság, hogy mindent lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!