Ti nagyjából hány éves kortól mondanátok egy nőnemű egyént lány helyett nőnek?
Figyelt kérdés
Esetleg van egy "szürkezónás" életszakasz, amikor nem hangzik hülyén egyik sem?2018. okt. 14. 19:08
1/10 anonim válasza:
Szerintem olyan 24-25-től már furán hangzik a lány.
2/10 anonim válasza:
Biológiai és lelki szellemi érettség ami 16-21 évig ki kell forrnia , 15 éveset láttam 22nek nézett ki és komoly is volt de 26 éves visszamaradottak is léteznek .
3/10 anonim válasza:
18 és 40 között valahol, ez erősen függ az adott nőnemű halandótól is ám.
Ugyanúgy képlékeny, mint pl. a tegezés, bár ott kultúrális változások is vannak, de a lány/nőnél is, ma már teljesen tipikus, hogy nem egészen fiatalok is lánynak nevezik magukat. Végülis nekem teljesen mindegy, nem múlik rajta semmi.
5/10 anonim válasza:
40
De az alatt is, ha szeretkezik, nm csak baxik. Ami úgye ritka nők esetében, inkább prostik.
7/10 anonim válasza:
Amellett, hogy ez emberfüggő is, még mellette élethelyzet és szituációfüggő is, nem csupán általánosan egy kizáróvagy.
8/10 anonim válasza:
Van olyan lány barátom aki 19 éves és nőnek nevezem.
Van olyan 23 éves beképzelt P1csa akit lánynak hívok. Belsőtől függ.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is valahol 25 körül már nő. Persze ez egyéntől is függ, a 20 éves unokahúgom olyan érett, hogy simán nő kategóriaba esik, egy 31 éves ismerősöm viszont még mindig bulik+pasi+insta pcsa, na őt nem nevezném nőnek a kora ellenére sem.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de sejtettem, hogy megint sikerül majd elmenni "egyénfüggő" irányba, ezt szerettem volna elkerülni. Ha nem olyan emberekre kell hivatkoznotok, akiket jól ismertek, hanem általánosságban hallotok x éves nőkről/lányokról, akkor bizonyára van, hogy valamelyik furán cseng. Hogy szélsőséges példákat hozzak: nem létezik 12 éves nő, ahogyan 50 éves lány sem.
2018. okt. 15. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!