Barta Dani kérdése:
Miért nem szeretnek a lányok lufit fújni? Nemrég szülinapi bulit dekoráltunk és a jelen lévő nőnemű ismerőseim (szám szerint 8) megtagadták a segítséget a lufik felfújásánál.
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 18:17
1/19 anonim válasza:
Én szeretek lufit fújni. Lehet, hogy csak lusták.
2/19 anonim válasza:
Nem tudom. Amikor szalagavatón lufit kellett fújni, fújtam én is.
3/19 anonim válasza:
én is szeretek lufit fújni... szerintem csak lusták vagy valamiért cikinek tartják.
hány évesek?
4/19 A kérdező kommentje:
17 és 23 között.
2014. febr. 20. 19:09
5/19 anonim válasza:
Lehet volt rajtuk rúzs vagy szájfény.
6/19 A kérdező kommentje:
Nem volt rajtuk. :) Legalábbis nekem nem tűnt fel...
Ha ez poén volt, akkor értékelem. :)
Ha nem az volt, akkor nem értem, mennyiben akadályozza a lufifújást a rúzs, vagy a szájfény? :P
2014. febr. 20. 19:43
7/19 anonim válasza:
Akkor elkenődik,vagy lejön. :D
8/19 A kérdező kommentje:
Milyen igaz... Egy lufin elég hülyén néznek ki rúzs- vagy szájfényfoltok. :o)
2014. febr. 20. 20:13
9/19 A kérdező kommentje:
Annyival még szeretném kiegészíteni a kérdésemet, hogy lehetőleg életkort és nemet is írjatok a kommentekhez. (Persze csak ha nem derogál...) :)
2014. febr. 20. 20:32
10/19 Fodor Dorka válasza:
Szia Dani! Nekem sincs különösebb bajom a lufifújással. Persze ez erősen kedvfüggő nálam. Szívesen segítek dekorálásnál lufit fújni, ha megkérnek. És kétszer lufifújó versenyben is részt vettem. :) Egyszer győztem is. :P Egyébként most ötletet adtál. Tartok egy gyors közvélemény-kutatást a témában ezen az oldalon. :D
N/21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!