Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya dagadt , csóró embernek miért nem jár insta modell?
20
Kezdjük hogy a soha már nem lehetséges! Mert volt 2 karcsú barátnőm.
Pocakos vagyok de nem lusta. Van okosorám (nem gagyi kínai) tudom bizonyítani mennyi edzésem van. 2 naponta 4 óra aktív mozgással telik.
De ez mind nem lényeges mert mint fentebb írtam hogy nem zaklatom a nőket. Senkinél nem próbálkozom évek óta. Tisztában vagyok vele mi kell ahhoz hogy vékony szép nővel legyek újra.
"180 / 80 kg férfi sem ugyan olyan testalkatú mint egy 160/80 kg nő. Az előbbi teljesen normálisnak számított 20 éve."
De most 20 évvel később van, mint 20 éve.
A 180/80 férfi most is normál testalkat.
A 160/80 nő meg soha nem is lesz normál.
"Te ezek szerint csak a ritka kivételekkel találkozol."
Tömegesen ilyenek jönnek szembe az utcán. Ugyanis a gazdag és jóképű emberek nem túl gyakoriak.
Viszont a dagadtság az egy olyan dolog, hogy tehetsz ellne.
Eszemben sincs megvédeni az inceleket, de amikor valamelyik a magassága vagy a péniszmérete miatt sír, akkor nem érzed magad szerencsésnek, hogy te tudsz változtatni?
Shortcel165, ha te meg olvasod, nem megy fel benned a pumpa? Miért nem külditek el az ilyeneket a búsba?
szerintem ez egyáltalán nem így működik. Csúnya ismerősömnek van párja, szép ismerősömnek nincs párja. Idegesítő ismerősömnek van párja, normális ismerősömnek nincs.
Minden a szerencsén múlik, azon, hogy jó helyen vagy-e jó időben, épp találkozol-e olyannal, akivel passzoltok. Nem a szépségen, a pénzen meg ezeken múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!