Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora akadály társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora akadály társkeresésben hogy 26 évesen általában 50 körülinek taksálnak a nők?

Figyelt kérdés

Általában ha anyámmal megyünk valahová mindíg a férjének néznek, egy párnak gondolnak minket.

A korombeli nők is mindíg magázva beszélnek velem és ha megtudják hány éves vagyok azonnal undorodni kezdenek

Vannak olyan nők akiknek esetleg bejönnek az érettebb kinézetű férfik?

2024. máj. 4. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
26 évesen 50 nek kinézni érdekes.. 14 évesen meg 30 nak tuntel ?
2024. máj. 4. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
De mitől, kérdező? Ősz / kopasz vagy, vagy ráncosodsz?
2024. máj. 4. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Elég nagy, azért nem sok huszonéves nő akar olyan párt, aki 50-nek néz ki. De mi ennek az oka? Ennyire őszülsz meg ráncosodsz? Biztos lehetne valamit csinálni, hogy ne nézz ki ennyivel öregebbnek, ez azért elég drasztikus különbség.
2024. máj. 4. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

Volt ismerősöm, aki 40 volt, de 60-nak nézett ki.

Egy kicsit foglalkozol magaddal, máris más lenne a szitu.

2024. máj. 4. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
El vagy hizva ?
2024. máj. 5. 05:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Én hasonlóan vagyok. Kopaszodás brutálisan öregít + ráadásul nekem foltokban kifehéredett a szakállam, meg valahogy az egész fejem úgy változott az évek alatt, hogy főleg képeken brutálisan öregnek nézek ki. Mondjuk én 30 leszek, de szerintem simán kiénzek 50-nek. Tükröben amúgy nem látom magam ennyire durván ocsmánynak és öregnek, de fotókon tényleg hihetetlen mennyire szarul nézek ki. Szóval ha valójában így látnak a nők, akkor nem csodálom, hogy évek óta senki nem akar tőlem semmit. Sajnos ez van, ezeken nem tudok változtatni.
2024. máj. 5. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!