Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már valaha "bonyolult kapcsolatban"? Ha igen, hogy nézett ki ez a dolog, mivel érdemelte ki ezt a jelzőt?
Sok helyen látom ezt nőknél kiírva - pl. a Badoo-n vagy Facebook-on - hogy "bonyolult kapcsolatom van"/"bonyolult kapcsolatban". Aki ezt így kiírja, annak milyen "állapotú" a kapcsolata, miért használja rá ezt a szókapcsolatot?
Aki ilyen viszonyban van, az már valamilyen szinten keresi belőle a kiutat, és akár el is lehetne csábítani? Vagy ez ugyanúgy teljes értékű kapcsolatnak számít, mint egy jól működő?
Aki tehát pl. Badoo-ra vagy FB-ra kirakja ezt, az milyen indíttatásből teszi? Megmentőt keres, vagy csak simán ez a jelző írja le a leginkább hűen a kapcsolata aktuális állapotát? Hogy látjátok ezt a témát, voltatok már ilyenben?
“Bonyolult kapcsolat”=
a, én szeretem, de ő csak dugni használ
b, szerető vagyok
c, elvileg szeretjük egymást, de még gyerekek vagyunk egy kapcsolathoz, nem vagyunk képesek a normális kommunikációra
d, agyba-főbe csaljuk egymást, és játszmázunk ezerrel
e, egyéb nyomorékság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!