Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért ilyen felszinesek?
hogy lehet ilyet irni?
"A kutyát nem érdekli a belsőd, ha a külsőd nem vonzó."
Párkapcsolati szempontból ez maximálisan igaz. Lehet valaki akármennyire csodálatos, ha a hányinger kerülget a szex gondolatától, akkor nem fog működni.
Az élet minden más téren természetesen gonoszság ilyet állítani.
Ne általánosíts, tekintsd azt szűrőnek. Gondolom nem ilyen paraszttal karsz össze jönni. Majd lesz egy értelmes is..
Kezeld a helyén, ne magadd mérgezd az ilyenekkel. Mindenkinek vannak értékei, az egy másik dolog, hogy ki mit tekint annak.
Túl van romantikázva a szerelem stb
Az emberek állatok és az egész szerelemnek a szaporodás a célja, innentől nézve logikus hogy csak párzásra alkalmas egyedek fogják vonzani.
Szóval mindenekelőtt hogy alkalmas e rá vki vagy sem a külseje határozza meg
Bezzeg ha úgy irtam volna ki hogy "A nőknek miért csak külső számit?"
Egyből jöttek volna a támadások,hogy ez nem igaz..
ma 10:15
"egész szerelemnek a szaporodás a célja"
meglepődnél hányan nem szeretnének gyereket itt az oldalon is..
Kiirtam már kérdést ezzel kapcsolatban és 90% csaj azt irta hogy nem szeretne gyereket.
Vagy szerinted gyerek nélkül nem élhetsz boldog életet?
"Szóval mindenekelőtt hogy alkalmas e rá vki vagy sem a külseje határozza meg"
Kicsit vicces ez a gondolat annak fényében, hogy ronda és öreg fazonoknak is általában van felesége (tőle jóval fiatalabb) pl. Ecclestone, Flavio Briatore stb.
ma 10:13
"hányinger kerülget a szex gondolatától"
Élnek aszexuálisak is párkapcsolatban,vagy ilyenről még nem hallotál?
9
Szerintem az aszexuálisoknak ks van esztétikai érzéke. Amellett kicsit gyengécske a lakosság 0.000X%-ával érvelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!