Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínesek a magyar emberek?
Én pont, hogy a jót sokkal könnyebben észreveszem, mert folyton csak rosszat tapasztalok és már hozzászoktam.
Nem mindenki ilyen és nem igaz, hogy a keleti országokban kevésbé megértőek. Mivel ott inkább a nyugatihoz képest szegényebb körülmények közt élnek, így inkább elfogadóbbak és megértőbbek. Én ezt így tapasztaltam. Ha őszinte akarsz lenni azt értékelik. Nyugaton nem igazán vettem ezt észre. Főleg ha mondjuk Amerikát nézzük. A sok TV-n szocializált agymosott kiröhögi de van aki még le is köpi az elesetteket. Főleg a fiatalabb nemzedék akik már úgy nőttek fel, hogy ez normális. De szerintem ha arányaiban nézzük, nagyjából ugyanaz a helyzet átlagban. Inkább a korosztályok között lehet eltérés.
Na de te... mennyire vagy elfogadó? Egy autista fiút képes lennél elfogadni? Az autizmusnak többféle típusa létezik és mindenkinél kicsit másként nyilvánul meg. Érdekelne rád mi a jellemző, hogy éled meg, akadályoz-e az életedben és mások miként viszonyulnak hozzád.
Tudok, igazából igen kevés ember érdekes.
Én is nagyon nehezen alakítok ki kapcsolatok, csak ez engem nem érdekel.
Valszeg téged nagyon zavar ez, de egyszerűen nincs más, csak próbálkozni tudsz.
Miben nyilvánul meg az autizmusod?
Kérdező, vigasztalnálak azzal, hogy a többi ember sem boldogul. És szerintem már nem nagyon lehet találni olyan embert, akinek ne lenne valami neurózisa vagy lelki problémája.
Sok ember van, akinek nem sikerült a párkapcsolata. Nekem férfiként sem sikerültek a dolgok nőkkel. Kicsit nehezen tudnám elhinni, hogy pont az autizmusod miatt lenne ez. Szerintem más oka van. Mondjuk a suttyó paraszt emberek. Mindenki felszínes lett, aztán a felszínes emberek bátorítják a többi felszínes embert és megvan az önigazolás, megvan az önbizalom.
Nem egyszerű a helyzet neked sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!