Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar létemre a Roma lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar létemre a Roma lányok jönnek be, Magyar csajoktól már egyenesen kiráz a hideg. Miért?

Figyelt kérdés

Magyar csajok felszínesek, bunkók, elvannak szállva, megbízhatatlanok, önimádók, hamar lenézik az embert, ismerkedésre neten kívül alkalmatlanok, a többség azt hiszi, hogy a szex és new yorkban van...stb.

Ha valahogy már kinéz akkor már rögtön azt hiszi ő a nivea reklám csaj

Egy országban nem láttam ilyen bunkó nőket, mint itthon

Egy pozitív dolgot nem tudnék felhozni

A Roma lányoknál viszont azt tapasztaltam, hogy ha rendesen elhívod valahova, nem bunkók, kedvesek és még tesznek is azért, hogy valami legyen. Nem várják a sült galambot. Szerényebbek, főleg aki szegényebb családból származik.

2016. máj. 10. 14:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
36%
Nem csak a roma lanyokra igaz, hanem minden lanyra aki nem facebookon nevelkedett hogy a valosgban elnek, konnyebb kijonni veluk. Akik ma 20 ev koruliek szinte mind agyilag nullak. Majd 30 eves korukra kinovik a kamaszkort.
2016. máj. 10. 14:49
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Olvasd el, amit leírtál, és megtudod a választ.
2016. máj. 10. 14:50
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom a normális magyar lányoknak már van pasijuk, normális roma pasiból meg hiány van. :)
2016. máj. 10. 14:54
 4/22 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
Szerintem tök mindegy, miért, randizz roma lányokkal, ha ők jönnek be :)
2016. máj. 10. 14:55
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
És miért kell ezt a kérdést naponta feltenni?
2016. máj. 10. 14:57
 6/22 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem pedig te vagy bunko amiert altalanositasz. Ha te csak olyan csajokkal talalkozol akikrol semmi pozitivat nem tudsz mondani akkor vagy rossz helyen keresgelsz vagy nagyon magad alatt lehetsz. Ha igy allsz a nokhoz konnyen elofordulhat, hogy hamisan itelsz majd meg valakit akit nem kellene es ugy setalsz majd el egy normalis lany mellett, hogy eszre sem veszed.
2016. máj. 10. 15:03
 7/22 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem csak a roma lányokra igaz. Átléped az osztrák határt és látni fogod, hogy nyugaton a nők sokkal liberálisabbak, mint kelet-Európában. Sokkal nyitottabbak, kevésbé felszínesek és a belső is fontos szerepet játszik náluk. Persze ronda férfiként külföldön sem fogsz sok sikert aratni, de pl. ha jóképű, viszont esetleg alacsony vagy (hozzám hasonlóan), akkor az alacsonyabb lányokat nem fogja érdekelni a méreted, míg nálatok, kelet-Európában ebből már presztízskérdést csinálnak a nők. Hangsúlyozom ezek csak az én korábbi tapasztalataim. Hála Istennek már nem kell ilyen dolgokon agyalnom, mert megtaláltam az igazi boldogságot.
2016. máj. 10. 15:08
 8/22 anonim ***** válasza:
64%
Romáknál még a régi felállás van, a férfi hordja a kalapot.
2016. máj. 10. 15:13
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

Mert ostoba vagy.

>Magyar csajok felszínesek, bunkók, elvannak szállva, megbízhatatlanok, önimádók, hamar lenézik az embert, ismerkedésre neten kívül alkalmatlanok, a többség azt hiszi, hogy a szex és new yorkban van...stb.

Ez, mint minden általánosítás, hamis. Iegn, vannak felszínes lányok, de ugyanúgy vannak normálisak, értékesek is. Ha ennyire feketén-fehéren látsz valamit, akkor eleve tudd, hogy benned van a hiba.

Plusz az is hülyeség, hogy egy másik nemzetben ugyanilyen kategorikusan találod meg a hiányolt tulajdonságot. Ez pedig csak simán idealizálás.

2016. máj. 10. 15:18
 10/22 anonim ***** válasza:
86%

A berlini nőkhöz képest a magyar nők valódi angyalok...

De komolyan, ez nem a származáson múlik, hanem a neveltetésen. Ha valaki egész életében agyon volt dicsérve mindennemű teljesítmény nélkül, akkor értelem szerűen az illető, legyen férfi vagy nő, egy $eggfej lesz a jövőben, akit minden jó ízlésű ember messziről elkerül. Ahogy előttem is írták, a facebook keze könyékig benne van a dologban, hisz ott semmi más nem történik, mint teljesítmény nélküli ajnározás (feltölt a csaj egy pucsítós képet vagy egy cingár focista pózerkedik a kilógó bordáival és puff, máris kapnak 50 lájkot a semmire.), ez pedig azt az illúziót kelti bennük, hogy ők valamiféle sztárok, így ennek tudatában elkezdik lenézni a többi embert. Tapasztalataim szerint a legértelmesebb lányok a kisebb, vidéki városokban vannak, bennük ötvöződik a városias nyitottság és intelligencia és a vidéki talpraesettség és háziasság, viszont nincs meg bennük a nagyvárosiak lenéző magatartása és felszínessége, ahogy a falusi bulák földhözragadtsága és hiszékenysége sincs meg bennük.

2016. máj. 10. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!