Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar létemre a Roma lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar létemre a Roma lányok jönnek be, Magyar csajoktól már egyenesen kiráz a hideg. Miért?

Figyelt kérdés

Magyar csajok felszínesek, bunkók, elvannak szállva, megbízhatatlanok, önimádók, hamar lenézik az embert, ismerkedésre neten kívül alkalmatlanok, a többség azt hiszi, hogy a szex és new yorkban van...stb.

Ha valahogy már kinéz akkor már rögtön azt hiszi ő a nivea reklám csaj

Egy országban nem láttam ilyen bunkó nőket, mint itthon

Egy pozitív dolgot nem tudnék felhozni

A Roma lányoknál viszont azt tapasztaltam, hogy ha rendesen elhívod valahova, nem bunkók, kedvesek és még tesznek is azért, hogy valami legyen. Nem várják a sült galambot. Szerényebbek, főleg aki szegényebb családból származik.

2016. máj. 10. 14:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%

amit leírtál abban megtudlak erősíteni, hogy a magyar nők olyanok amilyennek leírtad őket, nekem mondjuk külsőre jobban bejönnek a roma lányok.

Én inkább úgy mondanám, hogy a 20 év alatti lányok mind felszínesek, bunkók, nagyképűek, azt hiszek azért mert p*nájuk van bármelyik pasit megkapják, engem úgy idegesítenek ez e tini**bancok, hogy én már emberszámba sem veszem őket, igaza van a legutolsó hozzászólónak, hogy agyon vannak dícsérve kb a semmiért. Én nekem pasiként ezerszer többet kell melóznom azért amiért ők csak odateszik a s*ggüket. Szóval én az ilyen kiscsajokat nem tudom komolyan venni. Van aki egyszerűen olyan flegma nagyképű, hogy 23 éves meglett férfi létemre én éreztem kicsinek magam mellette.

Inkább keresek nőt a 30+ os korosztályból, mert a fiatalok totálisan félre vannak nevelve, ebben nagy szerepe van a médiának is, mit látnak a TV-be pl. az Éjjel Nappal Budapestbe, vagy akár a Hollywoodi sztárok, menő autók, csilivili ruhák, ékszerek, gazdag kigyúrt pasik, mindenki mindenkivel félrekúr, de azt miértnem mutatják, hogy valaki reggeltől estig dolgozik, rendes életet él? Amég ezt látják a fiatalok addig ne várjunk csodát.

2016. máj. 10. 16:32
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

"A Roma lányoknál viszont azt tapasztaltam, hogy ha rendesen elhívod valahova, nem bunkók, kedvesek és még tesznek is azért, hogy valami legyen. Nem várják a sült galambot. Szerényebbek, főleg aki szegényebb családból származik."

Majd megtudod mennyire rendesek, csak szakíts velük!

Egyébként meg csőlátásod van, nem minden magyar lány felszínes és bunkó ahogy azt te állítod, csak tudod nem mindig 360 fokban kéne forognod!

2016. máj. 10. 16:35
 13/22 anonim ***** válasza:
59%
360 az egyenlő a 0 val :D :D
2016. máj. 10. 16:40
 14/22 anonim ***** válasza:

Jó az:) ha ápolt és nincsen népes családja akkor hajrá:)

A magyar csajok között is vannak normálisak és rendesek. Csak ugye a legtöbbjük foglalt. A maradéknak meg nagy elvárásaik vannak:)

2016. máj. 10. 18:54
 15/22 anonim ***** válasza:
34%

Romaként válaszolok,oké?

Van bennünk vér és alázat.Míg egy magyar lány fadarab érzéktelen,addig a roma lányban van alázat,szeretet.

Forró a vérünk :)

Nincs ezzel semmi baj.Olyat keress,aki tanult és normális azokkal hidd el,hogy nincs semmi baj...sőt!

2016. máj. 10. 19:03
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
Alázat? Egy cigányban? Max, ha magában van és attól fél fejbeüti a másik..
2016. máj. 10. 19:29
 17/22 anonim ***** válasza:
97%

Azzal jössz össze akivel akarsz de

"nem bunkók, kedvesek és még tesznek is azért, hogy valami legyen. Nem várják a sült galambot. Szerényebbek, főleg aki szegényebb családból származik"

Ilyen nőket pl Thaiföld-ön is találsz tonnaszám.

2016. máj. 10. 20:01
 18/22 anonim ***** válasza:

360 fok az egy szabályos kör. Tehát nem 0.

Bocs az offér.

2016. máj. 10. 20:03
 19/22 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz velük, én is vállalom, hogy nekem a roma lányok sokkal jobban bejönnek, főleg a sötét bőr, fekete haj. Most hiába mondják h magyar lány kell ha egy roma lány sokkal jobbal felizgat, és állítólag ők jobbak is az ágyban
2016. máj. 11. 12:02
 20/22 anonim ***** válasza:
A balkáni és keleti szláv white trash népek sem jobbak az "agyaroknál".
2016. máj. 18. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!