Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar létemre a Roma lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar létemre a Roma lányok jönnek be, Magyar csajoktól már egyenesen kiráz a hideg. Miért?

Figyelt kérdés

Magyar csajok felszínesek, bunkók, elvannak szállva, megbízhatatlanok, önimádók, hamar lenézik az embert, ismerkedésre neten kívül alkalmatlanok, a többség azt hiszi, hogy a szex és new yorkban van...stb.

Ha valahogy már kinéz akkor már rögtön azt hiszi ő a nivea reklám csaj

Egy országban nem láttam ilyen bunkó nőket, mint itthon

Egy pozitív dolgot nem tudnék felhozni

A Roma lányoknál viszont azt tapasztaltam, hogy ha rendesen elhívod valahova, nem bunkók, kedvesek és még tesznek is azért, hogy valami legyen. Nem várják a sült galambot. Szerényebbek, főleg aki szegényebb családból származik.

2016. máj. 10. 14:46
1 2 3
 21/22 Titusztitusz ***** válasza:
20-as...Azért én sok személyes tapasztalat alapján nem írnám le ennyire a "keleti szláv" hölgyeket...A mai napig is állítom, hogy AZOK között vannak a legjobb nők, és AZOK buknak a legjobban a magyar férfiakra...Második helyre a TÖRÖK hölgyeket tenném e téren, azok is kedvelik ám nagyon a magyar férfiakat, csak azoknál jóvval erősebbek a tiltások,meg a berögződések, de ha olyan szituba kerülnek, nagyon tudnak ám rajongani a magyar férfiakért...Nade hogy a kérdéshez is szóljak valamit, szerintem nincs azzal semmi gond, ha a kérdezőnek a cigány nők jönnek be...Csak arra vigyázzon mindig, hogy NE az aljaréteg nőit kerülgesse, inkább a civilizáltabb cigánynőkre specializálja magát...
2016. máj. 18. 18:02
 22/22 anonim ***** válasza:

13-as, nem gondoltam volna, hogy külön magyarázatra szorul az, hogy 360 fokban forog...

Látom, magát a lényeget sem érted.

2016. máj. 18. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!