Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam itt egy kérdést, miszerint egy 30 éves férfi el van veszve ha nincs saját lakása és a szüleivel él? Ennyire felszinesek lettek az emberek, minden csak a pénzről meg a tárgybeli értékekről szól?
Akkor mit kezdjen egy olyan, aki 23 éves korától 27 éves koráig kómában volt, majd utána 2 évre rá épült fel és alig kezdett még csak el dolgozni? Nem hogy lakása nincs, de autója sem, félretett pénze sem, csak az egyetlen anyukájára számíthat aki szintén szegény és ő ápolta végig.
Valóban késő lenne 30 évesen elkezdeni újra felépíteni a nulláról az életet? Hogy ezért ne találjon valaki magának párt?
2-es: Én olyat ismerek, gyerekkori haverom, aki 700 bruttóval sem lakik külön, anyuka mos-főz-takarít rá, de olyan szinten, hogy melóból hazafelé rácsörög, hogy mire hazaér, mi legyen a menü otthon...
Természetesen kocsi, jogsi, hírből se ismert nála.
És a lényeg, hogy mi az indoka: SPÓROL
Tehát még csak szórni se szórja a pénzt. Kaját magának sose láttam hogy venne, azt is a szülei intézik. Diplomás informatikus...
Jó lehet, ha valaki a kómából felébredvén rögtön a gyakorin találja magát, aztán elkönyveli, hogy a világ ilyen abnormális.
Igen, elismerem abnormális a világ meg minden, de azért nemár a gyakori legyen a standard, ne az itteni kommentelőkhöz mérjük már a dolgokat.
Kicsit kamu szagú... Legalábbis én még csak filmekben láttam olyat, hogy valaki 4 év kómából "felébred".
Az agy nem tud regenerálódni, oké hogy az ödéma lejjebb tud menni, a vérzések felszívódni ill. ha van elég ép terület, akkor azok részben át tudják venni a sérültek szerepét, de ha valaki fél év után zöldség, az jellemzően az is marad... Lásd Schumacher esetét.
Eselyed sincs, Csipkejozsika....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!