Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves nőként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves nőként mennyire vagyok elmaradva? Egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam.

Figyelt kérdés
Nemrég különváltak útjaink a gyerekkori szerelmemmel, párommal. 13 évig voltunk együtt, 17 éves voltam mikor összejöttünk, 20 mikor összeköltöztünk, eljegyzés 27, esküvő helyett szakítás...Nekem ő volt mindenben az első, mással soha egy kézfogás, ölelés, csók, semmi nem volt. Most szépen ráébredtem, hogy még a nullánál is kevesebb tapasztalatom van a férfiakkal. A hosszú, kamaszkorban kezdődő kapcsolat miatt minden kimaradt, tényleg minden. Párkapcsolatban tudok élni, de odáig el is kellene jutni...az exem, amennyire látom, belevetette magát az életbe, a csajozásba. Nekem meg nem megy. Olyan zavarban vagyok ha észreveszem, hogy valakinek tetszem, mint egy gyerek, ha meg még kölcsönös is, arról inkább ne is beszéljünk, irtóra szerencsétlen vagyok, annyira béna, hogy azt el sem tudom mondani, úgy izgulok sokszor, mintha minimum a Parlament előtt kellene megjelennem. Nincs semmiféle szociális fóbiám pedig, nőkkel, számomra teljesen semleges férfiakkal tudok kapcsolatot teremteni, beszélgetni, csak akkor kezdek el tényleg egy rakás szerencsétlensegként viselkedni, ha valakivel alakulhatna valami. Olyan furcsa, de úgy érzem magam, mintha szűz lennék, mintha soha nem csókolóztam volna, mintha soha nem randiztam volna, és ez 30 évesen szörnyű érzés, nem normális, és nem tudom, elmúlik-e hamar.
2021. dec. 26. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Az nem opció hogy kibékülsz az exeddel?
2021. dec. 26. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd belejössz. Ne görcsölj rá. Nem azonnal ismerkedni kezdeni. Menjetek barátnőkkel bulizni, akárhova, és majd alakul.
2021. dec. 26. 20:10
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 az sajnos nem.
2021. dec. 26. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kell egy kis idő neki (nekem 1,5 év volt) és az eleje nagyon fura lesz (kézen fogva sétálni, csók, szex stb). Hirtelen fogalmad sincs hogyan kéne mással belekezdeni. Készült fel sok kínos szituációra.

El fog múlni a megfelelő partner mellett. Én ekkor jöttem rá, hogy az exem mennyire visszafogott anno. Itt már nincs az, hogy kamasz vagy és könnyen alakítható, pontosan tudod mit vársz el magadtól és a partneredtől. Szerintem most sokkal jobb belemenni egy kapcsolatba, legalábbis nálam most az egész kiegyensúlyozottabb mint valaha is volt az exemmel.

2021. dec. 26. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is hasonló érzésem van férfiként. Nekem viszont volt pár nő az életemben. Egy időre kivontam magam a "húspiacról", mert rendbe akartam szedni magam egy durvább szakítás után. Most meg a legtöbb nő közömbös, aki meg picit is megmozgat nem nagyon tudom már hogy nyissak felé, pedig régen ment, de berozsdásodtam vagy hogy szokás mondani. Vagy gátlásossá váltam. Tudok még mosolyt csalni hölgyeknél de utána én jövök zavarba, félek lépni, megnyilni aztán meg végképp. Pedig örülnék, ha valaki végre felkavarná az állóvizet, valahogy eddig mégsem sikerült.

Nehéz huzamosabb idő után újra párkeresés terepére csöppenni. Én is úgy érzem, mintha "szűz" lennék közben meg hajjajj mik voltak ha vissza gondolok.

2021. dec. 26. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem férfiként van szociális fóbiám,de talán ennyire még én sem görcsölök rá a dolgokra :) De tény nekem is nagyon nehezen megy a pár találás és a kapcsolat kialakítás,maga az indulás,a kezdet.

Én akkor érzem biztonságban magam,ha már viszonylag jól ismerem a másikat,valamilyen szinten megbízom benne,így belátom hogy nincs okom tartani tőle,félni,mert ismerem,és ő is ismer engem,és tudja milyen vagyok.És ez nyugtatólag hat rám,és könnyebben tudok kezdeményezni.Egy viszonylag idegennel első pár randin én is nagyon kellemetlenül,feszélyezve szoktam érezni magam,kissé mereven.De persze próbálom összeszedni magam és a legjobb formámat mutatni minden téren.A tapasztalat is sokat segít,mert idővel rutint szerez az ember,ami segítségével könnyebben veszi a kellemetlenebb helyzeteket.

Én azt javaslom hogy tapasztalj,ismerkedj,beszélgess,randizz...és ha bénázol is azt felfoghatod úgy is,hogy tanulság,hogy legközelebb ugyanazt a hibát már nem követed el,így mindig fejlődhetsz,jobbá válhatsz és randiról randira könnyebben fognak menni a dolgok.

2021. dec. 26. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
gyakoroljad, jó lesz az
2021. dec. 26. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
12%

"Párkapcsolatban tudok élni, de odáig el is kellene jutni...az exem, amennyire látom, belevetette magát az életbe, a csajozásba. Nekem meg nem megy."

Persze, hogy nem megy, ha csajoknál próbálkozol :)

Viccet félretéve, itt vagyok, ha akarsz ismerkedni, Pest megye, 31f, ugyanezzel a problémával küszködök én is.

2021. dec. 26. 22:17
 9/9 anonim ***** válasza:

"#1 az sajnos nem."

Amíg az exedet szereted, nem is kéne ismerkedned.

2021. dec. 30. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!