Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy 30 éves férfival, néha cigizik, de a családja / szülei elől titkolja, mert: "Nem akar rászokni." (Szülei cigiznek, akiket b..tat, hogy szokjanak le.) Ez szerintetek így rendben van? Nem gyerekes a felfogása kicsit?
Látszólag minden más szempontból rendben van, csak ez a gyerekkori beidegződése, vagy hobbija elég fura számomra... Ti mit gondoltok erről?
(Én sose cigiztem, tehát nincs rálátásom a dologra.)
Szerintem nem gáz.
Nem akarja, hogy a szülei azon pörögjenek, hogy rongàlja az egèzsègèt - nem akarja őket "bàntani" ezzel
Voltam ilyen szituban.
"Nem akarja, hogy a szülei azon pörögjenek, hogy rongàlja az egèzsègèt" Pont fordítva, a szülei engednék, hogy cigizzen, és Ő nem akar jobban rászokni, viszont szeret cigizni, így leszokni sem akar.
Most titokban napi 1-3 szálat szív, ha kiderülne, és a szülei "engednék" (30 éves felnőtt ember) akkor napi 1 doboz is elmenne? Vagy mi az elképzelés oka?
Nem látok problémát ezzel.
Igaza van, jobb ha leszokik a családja, és ha ő ezt csak így tudja elérni, akkor ez van.
A #3mas kommentre meg: én is általában csak 1-2 szál cigit szívok naponta már évek évek óta, és nem is kívánok többet. Messze nem biztos hogy komolyabban rászokna, ha a családja tudna róla.
Meg nem is hiszem hogy az engedély miatt nem akarja elmondani, egyszerűen csak nem lenne még ennyi behatása sem a családja káros szokásaira, ha kiderulne, hogy ő is bűnös benne.
Ha másban is ilyen "sunyi" az adhat aggodalomra okot, de ez szerintem semmi.
#1 voltam
Ahogy írtam én is voltam ilyen helyzetben.
Nem arról szól , hogy engedik vagy nem , nem szívna szerintem se többet se kevesebbet , egyszerűen arról lehet szó, amit már egyszer leírtam:
Nem akarja a szüleit megbántani azzal, hogy rongàlja az egèszsègèt.
Ha normális felnőtt.
Ha nem normális akkor kell 30 után a szülői engedély.
Jah hogy mèg kèpmutató is.
Akkor ennyi.
30 évesen nem a szülei szerint kellene viselkednie.
Akkor sem, ha a dohányzás káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!