Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig van rendben, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig van rendben, hogy még mindig használja a Tindert?

Figyelt kérdés

Sosem gondoltam, hogy ezt fogom csinálni, de kíváncsiságból, próba-szerencse alapon letöltöttem a Tindert. Megjegyzem, azt sem gondoltam volna, hogy egyáltalán bárkivel is chatelni fogok ott 1-2 napnál tovább. Ez mégis így lett végül.

Talán én veszem túl komolyan, de kb. 2 hete matcheltem össze egy pasival, akivel egy hete már meg is történt egy találkozó. Szinte olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást, jól éreztük magunkat, körbevezettem a városomban, mivel nem itt lakik és kávéztunk a téren. Igazán olyan randi volt, amilyenre mindig is vágytam. Igazi romantikus randi. Aminek pedig nagyon örültem, az az volt, hogy azt mondta, hogy komoly kapcsolatot szeretne, kicsit úgy is beszélt, hogy mi lenne, ha... A randi végére pedig két csókig jutottunk el. Ha minden igaz, akkor már a következő randit tervezzük. Az írása alapján lelkes és még azt is mondta, hogy hiányzom neki. Napi szinten tartjuk a kapcsolatot.

Viszont észrevettem, hogy ma kitett magáról egy újabb fényképet Tinderre, ami eddig nem volt ott. Ez pedig azt jelentheti, hogy ő nem állt le úgy az ismerkedéssel, mint én. Nyilván ennyi idő alatt, egy randival még nem is mélyülhetett el annyira az ismeretség, hogy emiatt jogom legyen elítélni őt, de csak én nem tartok több vasat a tűzben már ismerkedés alatt sem? Sajnos nagyon hamar bele tudom élni magam abba, hogy akár több is lehet.

Szerintetek hagyjam, mert komolytalan, vagy ebből akár lehetne még tartósabb, monogám kapcsolat is? Több vasat tartana a tűzben? Talán mégsem fogtam volna meg annyira, mint gondoltam? Vagy ez szokásos/"normális" dolog?

23/L (aki néha úgy "esik szerelembe", mint egy kamasz:D)

2021. márc. 12. 00:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Hát ez valóban nem túl biztató, ha engem megfog valaki, eszembe sem jut nézegetni a tinderem. Viszont szerintem azért várj még a dologgal. Ha tényleg nem jöttél be neki annyira, akkor úgysem lesz belőle semmi. De nincs mit veszítened azzal, hogy megpróbálod.
2021. márc. 12. 00:07
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Nálam a csóknak már komolyabb jelentése van. Szerintem nem elfogadható, amit csinál a pasi. A helyedben hagynám. Vagy neked belefér, hogy másokkal is elmegy ide oda, csókolozik más nőkkel is, majd utána választ?!
2021. márc. 12. 00:24
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Engem az a része is érdekelne, hogy te hogy láttad az új képet amit kirakott tinderre ha te abbahagytad a használását? Vannak olyan srácok akik addig folytatják a keresést míg nem hivatalosan vannak együtt (mert nagyon sokszor nem jön össze így nem hagyják abba a keresést) van aki a kapcsolat esélyén már azonnal minden más keresést abbahagy. Persze fennáll az esélye, hogy nem is tényleg komoly kapcsolatot akar csak etet vele, de ha te úgy ismered őt ennyi idő után hogy "neeem nem tenné" akkor döntsd el hogy zavar-e vagy sem, ha zavar szerintem inkább hagyd. De sok esetben ez csak abból jön hogy esetek nagy százalékában nem lesz semmi komolyabb a legtöbb randiból nem feltétlen komolytalanságból. Szerintem ha ez már 3. randi után jönne elő lenne nagyobb probléma.
2021. márc. 12. 00:25
 4/19 anonim ***** válasza:
42%

Istenem, ez milyen amatőr hiba már?! :D

Komolyan nem értem hogy tudja ezt elkövetni.

2021. márc. 12. 00:40
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Jah elég béna a fickó.
2021. márc. 12. 05:27
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
ez engem teljesen lelombozna. már az sem tetszene, ha simán felnéz, de hogy még új képet is rakjon ki...nagyon aktív
2021. márc. 12. 05:47
 7/19 anonim ***** válasza:
35%
Te us Tinderezel. Mi a kérdés ?
2021. márc. 12. 06:18
 8/19 anonim ***** válasza:
30%
Szerencsére vannak amatőrök. Az amatőrség eleje a tinderezés:) Ha itt csajozol, akkor sose derül ki mikor vagy fenn:)
2021. márc. 12. 06:42
 9/19 anonim ***** válasza:
40%
De te használhatod tovább a tindert? Máskepp hogy láthattad volna, hogy új képe van tinderen?
2021. márc. 12. 06:49
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem amíg nem vagytok kapcsopatban, nem komoly a dolog, nem beszélitek meg mindketten komoly kapcsolatra vágytok egymással, addig nem vészes, hogy tinderezik. Egyébként még te is űzöd, csak titokban. :)
2021. márc. 12. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!