Magas a pingem (100 körül) főleg hétvégén. Nézegettem és nem tudom biztosan arra fogni, hogy túl sokan használják, hisz másoknak rendben vannak a pingek. Mi lehet az ok? Esetleg valami vírus, vagy már rég óta ugyan az az Op rendszer van?
Szerintem túl sok "net-zabáló" program megy.
Pl. msn, torrent kliens, akár vírusirtó, stb.
De lehet a szolgáltatóddal van a baj, melyiknél vagy?
És hol méred a pinged, hol írja, hogy 100?
Próbáltam programokat bezárogatni, nem használt...
T-online-nál vagyok...
Pl játékban elég könnyen észrevehető (fps), ha nagy a ping illetve speedtesten is írta...
Üdv.
T-Onlinenél vagyok és már megesz lassan az ideg!
Péntek estétől kezdődik.. 140-150es pingek, melyek lemennek 21-22 óra után normálra.
Fog jönni a "szerelő".
Biztosíthatlak, hogy nem a gép, nem vírus, nem operációs rendszer okozza, mert kb 1 hete vettem új wincsesztert, rajta új oprendszerrel és ugyan ezt csinálja.
Leginkább azért idegesít, mert 1-2 hónapja kötöttünk 1 éves szerződést t-onlineval.
Lenne egy kérdésem, amit meg is fogalmazok itt is, hogy ha ilyesfajta problémám van szolgáltatóval szemben, mit tehetek, hogy mihamarabb javítsák, mert azthiszem nem ezért fizetem a rohadt netet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!