Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetek nagyon vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek nagyon vonzó a felszínes lányok számára?

Figyelt kérdés

szept. 23. 10:21
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

9,

Ebben lehet vmi szerintem sem csak külső egy férfi értéke kicsit összetettebb mint lányoknál legalábbis ezt láttam én is.

Magabiztosság valószínűleg nagyon fontos

szept. 23. 12:40
 12/30 anonim ***** válasza:
63%
Amelyik férfi nem magabiztos,az a nők számára leprás
szept. 23. 12:42
 13/30 anonim ***** válasza:
43%

Te is legyél felszínes... intelligence is sexy, wine lover, travel addict, stb.

Tuti befutó.

Btw miért szeretnél felszínes lányok számára vonzó lenni?

szept. 23. 14:42
 14/30 anonim ***** válasza:
51%
Pl.: legyél nagyképű meg beképzelt
szept. 23. 20:25
 15/30 A kérdező kommentje:

Azért mert elképesztően bejönnek a szép lányok, és a többségük felszínes.

Sajnos amikor ismerkedtem főleg interneten keresztül találkozás után mindig kiderült hogy nem szép a lány, engem egy nem szép lány nem tud boldoggá tenni.

Ezért szeretném tudni hogyan érhetem el, nekem az mindent megér, minden változást bármit.

szept. 23. 20:30
 16/30 anonim ***** válasza:

Szóval... te a felszínest a szép és igényes szinonimájaként használod... Oooké. Ezesetben:

Legyél jóképű, sportos, jó kiállású, jól kommunikáló, tájékozott, játékos, szórakoztató, érdekes, stabil anyagiakkal, munkahellyel, igényes stílussal mind öltözködésben, mind haj és bőrápolásban. Röviden: ha egy szép, és igényes nőt akarsz, legyél "szép" (férfiak esetében inkább jóképűnek mondjuk) és igényes férfi.

szept. 23. 20:42
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem felszines lányok közt us van szép te elmebeteg,amúgy meg ha egy lány lehet bármilyen szép,ha nem tetszik a stilusa,pl nagyképű,akkor akkor se rakom a szájába a nyeles tojást ha térden állva könyörög érte
szept. 23. 20:43
 18/30 A kérdező kommentje:

16,

Sportos alatt mit értesz kigyúrt, alacsony testzsír vagy csak simán sportol rendszeresen?

Mit takar az igényes haj és bőrápolás, illetve stílus öltözködésben?(ezt sose tudja megmondani senki egy férfinál mégis mi az csak álljon jól és mindenkinek más szóval nagy semmi, míg lányoknál egyértelmű mi a tökéletes 95% ukoknak)

szept. 23. 20:47
 19/30 A kérdező kommentje:
Jah és másik igen a felszínes szép és igényes megfelelője, biztos létezik 0,01% lány aki személyiségre tökéletes végtelen ideje van külsőre nagyon intelligens is stb, szóval kb ember feletti lény de valóságban embereknek korlátozott idejük van, nem tudnak mindenre koncentrálni magukban
szept. 23. 20:49
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem tökéletesről beszéltem te fogyatėkos,kezdj el dolgozni azt lessz pénzed hivatásosra
szept. 23. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!