Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a belső hibáinkat nem látjuk és sokszor a külsőre fogjuk a sikertelenségünket?
Természetesen volt, de akkor se lehet kivenni belőle a párkapcsolatot amikor a világ legnagyobb bunkói, gusztustalan lények, beképzeltek vannak párkapcsolatokban. Ebből adódóan tiszta fölösleges a sikertelen embereket előkotorni. Ráadásul én ismerek olyan nőt aki bár próbál javítani saját magán, már túl van a jobban kinéző időszakon és bár kedves, okos mégse kell. Sejtésem szerint azért mert az alaptermészete kissé amolyan szürke kisegér, nem szereti a bulikat és hasonlók, nem is könnyen kapható. Pedig hozzá hasonló férfival is ismerkedett és mégse jött össze. Teljesen ki van, hogy mégis hol rontja el miközben sehol. Nem a többséghez tartozik, "különc"/eredeti.
Egyáltalán nem igaz, hogy a legtöbb sikertelen egyén, vagy egytől egyig mind valamilyen mihaszna stb. csak jó az embereknek felsőbbrendűnek hinnie magukat és beletaposni másokat a földbe bár már amúgy is ott fekszenek.
Nekem az előző munkahelyemen került ez szóba,hogy jelenleg nincs senkim. Attól a nőtől amit kaptam rá reakciót,hát csak pislogtam...
Idézek:"27 éves férfi létedre se gyerek,se barátnő? Mi van veled? Beteg vagy?"
63
Ne is mondd, sőt ennél sokkal fiatalabbak is megkapják ugyanazt, manapság már 18 felett gáz szűznek lenni, kamaszkorban a "normális" elveszíteni, aki nem veszíti akkor el az valami trehány vagy flúgos, a mai világban a hedonizmus a mérvadó, aki meg nem olyan az elmebajos, beteg világ ez, Szodoma, Gomorra.
64
Kamaszkorban volt barátnőm,szűz nem vagyok már.Félreértés ne essék. Csupán azóta nincs vagy 10 éve.De az is gond nekik ha épp csupán pillanatnyilag nincs párod már gyártják is a teóriákat rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!