Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a belső hibáinkat nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a belső hibáinkat nem látjuk és sokszor a külsőre fogjuk a sikertelenségünket?

Figyelt kérdés
Valamiért a külsőre könnyebb fogni egy párkapcsolati sikertelenséget itt is lehet látni hogy mondják hogy csomó normális férfi van Dunát lehet belőle rekeszteni a rendes figyelmes intelligens kedves férfiakból de a kutyának sem kellenek, ilyenkor sokszor magukra is gondolnak az emberek hogy én is itt vagyok ilyen jó tulajdonságokkal mégsem kellek a nőknek, közben valószínűleg lehet pont a belső miatt nem kell senkinek ugyanis olyan tulajdonságai vannak amivel ő nincs tisztában.
szept. 21. 10:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
67%

Természetesen volt, de akkor se lehet kivenni belőle a párkapcsolatot amikor a világ legnagyobb bunkói, gusztustalan lények, beképzeltek vannak párkapcsolatokban. Ebből adódóan tiszta fölösleges a sikertelen embereket előkotorni. Ráadásul én ismerek olyan nőt aki bár próbál javítani saját magán, már túl van a jobban kinéző időszakon és bár kedves, okos mégse kell. Sejtésem szerint azért mert az alaptermészete kissé amolyan szürke kisegér, nem szereti a bulikat és hasonlók, nem is könnyen kapható. Pedig hozzá hasonló férfival is ismerkedett és mégse jött össze. Teljesen ki van, hogy mégis hol rontja el miközben sehol. Nem a többséghez tartozik, "különc"/eredeti.

Egyáltalán nem igaz, hogy a legtöbb sikertelen egyén, vagy egytől egyig mind valamilyen mihaszna stb. csak jó az embereknek felsőbbrendűnek hinnie magukat és beletaposni másokat a földbe bár már amúgy is ott fekszenek.

szept. 21. 18:37
 62/66 anonim ***** válasza:
#61: rettentően leegyszerűsített és sztereotip módon gondolkodsz.
szept. 21. 18:43
 63/66 anonim válasza:

Nekem az előző munkahelyemen került ez szóba,hogy jelenleg nincs senkim. Attól a nőtől amit kaptam rá reakciót,hát csak pislogtam...

Idézek:"27 éves férfi létedre se gyerek,se barátnő? Mi van veled? Beteg vagy?"

szept. 25. 10:45
 64/66 anonim ***** válasza:

63

Ne is mondd, sőt ennél sokkal fiatalabbak is megkapják ugyanazt, manapság már 18 felett gáz szűznek lenni, kamaszkorban a "normális" elveszíteni, aki nem veszíti akkor el az valami trehány vagy flúgos, a mai világban a hedonizmus a mérvadó, aki meg nem olyan az elmebajos, beteg világ ez, Szodoma, Gomorra.

szept. 25. 11:33
 65/66 anonim válasza:

64

Kamaszkorban volt barátnőm,szűz nem vagyok már.Félreértés ne essék. Csupán azóta nincs vagy 10 éve.De az is gond nekik ha épp csupán pillanatnyilag nincs párod már gyártják is a teóriákat rólad.

szept. 25. 11:51
 66/66 anonim ***** válasza:
Én nekem soha nem volt, és még szűz is vagyok, na azért konkrétan már úgy kezelik az embereket mintha valami szökött bűnözők lennének, mert így aztán marhára lesz...
szept. 25. 12:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!