Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a belső hibáinkat nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a belső hibáinkat nem látjuk és sokszor a külsőre fogjuk a sikertelenségünket?

Figyelt kérdés
Valamiért a külsőre könnyebb fogni egy párkapcsolati sikertelenséget itt is lehet látni hogy mondják hogy csomó normális férfi van Dunát lehet belőle rekeszteni a rendes figyelmes intelligens kedves férfiakból de a kutyának sem kellenek, ilyenkor sokszor magukra is gondolnak az emberek hogy én is itt vagyok ilyen jó tulajdonságokkal mégsem kellek a nőknek, közben valószínűleg lehet pont a belső miatt nem kell senkinek ugyanis olyan tulajdonságai vannak amivel ő nincs tisztában.
szept. 21. 10:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
48%
Ahány megkeseredett férfivel beszéltem a kifogásgyártáson kívül nem öltek időt, energiát semmibe. Nyilván nem szó szerint látom mindet otthon.:) De jöhetnek a sztorik amik megcáfolnak.
szept. 21. 15:33
 32/66 anonim ***** válasza:
45%
29, igaza van. Egy csomó nem helyes pasi van, aki kihozza magából a legtöbbet, és ők elégedettek az életükkel. Ha akarnak, párt is találhatnak. Amikor valaki azt közvetíti magáról a világnak, hogy az ő élete a saját jogán is rendben van, az egyszerűen vonz másokat.
szept. 21. 15:36
 33/66 anonim ***** válasza:

A legjobb példa itt az a válaszoló, aki ha felmerül a kondizás, akkor rögtön magára veszi, és sértetten rákérdez, hogy 'más mozgás nem is számít, csak a kondi'?

És nem azért kérdi, mert teniszezik vagy reggelente fut. Ő sétálgat. Neki ez a kifogás. Ha nem jó más, csak a kondi, akkor ő marad úgy, ahogy van.

szept. 21. 15:38
 34/66 anonim ***** válasza:
52%
A saját tapasztalataid nem igazságos az összesre rahuzni. Én is ismerek örök nyavalygó férfit, nőt is akiknek mindenki rossz, de ha párkapcsolatban is vannak akkor is a másik a rossz. Már azon gondolkodtam, hogy megemlítem nekik azt hogy legyenek együtt, de inkább hallgatok. Viszont attól még léteznek olyan sikertelen emberek nemeket nem nézve akik ismerkednek, nem is óriási rondák, azt se lehet rájuk fogni, hogy a toronyban nincs rend és mégse jön össze. Magyarázat lehet rá nyilván, hogy ragorcsolnek. De ki nem gorcsolne rá amikor egymás után nem jön össze, vagy egyszerűen vágyik társra? Állandóan azzal érvelnek itt, hogy szingliként is boldognak kell lenni. Ami jogos, de ha hiányzik a szerelem az mégis mit csináljon? A sikertelenség nemcsak a lusta emberekre érvényes akik egész nap csak henyélnek.
szept. 21. 15:42
 35/66 anonim ***** válasza:
43%

32.

Kivéve, ha az egyén ronda, mert akkor még meg is verik a többiek "mit jópofáskodik itt ez a szörnyszülött? Majd mi mindjárt lelohasztjuk a mosolyát!"

szept. 21. 15:45
 36/66 anonim ***** válasza:
30%

33.

Falun rohadtul nincs "kondi" egyáltalán. Ha csak az nem számít, mikor menekülsz a zsebes romák elől :D

szept. 21. 15:45
 37/66 anonim ***** válasza:
54%

Szólni ér, ha hülyeséget mondok, de azt vettem észre, hogy a férfiak példaképei mindig bunkók. Volt redditen nemrég kérdés, hogy ki a férfias férfi, és mind bunkó paraszt karaktereket mondtak. Mindenki egy káromkodós, agresszív, érzelmi nyomorék akar lenni. Senki nem írta, hogy Mark Darcy a példaképe.

Sokan nem ismerik fel, hogy a valóságban milyen karakterek ők. Mindenki arra vágyik, hogy minden nő le akarja szopni, ami elég kiábrándító. Senki nem mond olyat, hogy meg akarja találni a társát. Nem. Mindenki helyi menő csávó akar lenni, egy ősember. Akkor is, ha nem az! Ez benne a durva. Akkor is az akar lenni, ha amúgy empatikus, kedves ember. De túlteng benne ez a vágy, hogy letegye a fszát az asztalra, hogy na erre ugorjatok, ribik.

szept. 21. 15:48
 38/66 anonim ***** válasza:

"Kivéve, ha az egyén ronda, mert akkor még meg is verik a többiek "mit jópofáskodik itt ez a szörnyszülött? Majd mi mindjárt lelohasztjuk a mosolyát!"

Pont nem. Az még érdekesebb, amikor valakiről lerí, hogy nem azért jó a személyisége, mert a világ kinyalta a valagát, hanem megdolgozott érte.

szept. 21. 15:50
 39/66 anonim ***** válasza:
100%

#18 általában nem azokat szokták elhagyni, nem azoktól menekülnek sikítva a randirol az emberek akinek csak egy kicsi jellemhibája van. Hanem azoktól akiknek nagy. Pl azért nem fognak valószínűleg elhagyni mert nem hajtod le magad után a wct, de ha egy lusta disznó vagy ahhoz hogy elmenj dolgozni már igen.

Nem mondom hogy mindenen változtatni kell, de ha valaki azt tapasztalja hogy menekülnek tőle az emberek akkor érdemes elgondolkodni a jellemén is, nem elkönyvelni hogy "biztos azér' mer'alacsony vagyok".

szept. 21. 15:51
 40/66 anonim ***** válasza:
45%

"Mindenki arra vágyik, hogy minden nő le akarja szopni, ami elég kiábrándító. Senki nem mond olyat, hogy meg akarja találni a társát."

És aki mégsem ilyen, az megkapja, hogy "olyan vagy, mint egy rossz b..i". Nőtől. A többi férfi reakciója meg olyan csúnya, hogy le se írom.

szept. 21. 15:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!