Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért irritáló (tehát nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irritáló (tehát nem egyszerűen semleges) a nők többségének, ha a férfi a társkereső alkalmazásban az általa kifogott hallal pózol?

Figyelt kérdés

A miheztartás végett: vegetáriánus férfi vagyok, életemben egyszer voltam horgászaton, kb. 11 éves koromban egy távolabbai rokonnal, szétuntam magam, a húsfogyasztó korszakomban sem jutott eszembe, hogy többön részt vegyek.

Gyakran találkozom azzal a véleménnyel, hogy a hallal pózolás visszataszító. Akárcsak például a full napszemüveges vagy sportkocsival pózoló képek.

Miért?

Egy ilyen kép arról árulkodik, van valamiféle hobbija az embernek, vagyis szabadideje jó részében nem a kanapén fetreng a TikTokot pörgetve. Másrészt jelzés is előre, hogy a közös idő egy része is erről szólhat, így a másik fél már előre elgondolkodhat azon, szüksége van-e erre.

Erkölcsi dilemma aligha állhat fenn, mivel a nők (és eleve a társadalom) nagy része nem vegán. Továbbá a vegetáriánus/vegán életmóddal szembeni egyik érv szokott lenni egy bizonyos réteg részéről, hogy az ember (különösen a férfi) született vadász - a horgászat pedig jóval közelebb áll ehhez a felfogáshoz, mintha csak kihúzná az ember a műanyagba csomagolt csirkemellet a Penny hűtőjéből...

szept. 19. 21:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%

ELtekintve attól, hogy én sem akarok olyan pasit, aki rendszeresen pecázik, elég visszataszító döglött hallal, pózolni. És nem a hal miatt, hanem mert mindenféle flexelős fotó lelohasztó. Az meg még inkáb, hogy ezek szerint ez a legjellemzőbb tulajdonsága, ekörül forog az élete. Ismerek olyanokat, akik néha kiülnek horgászni, na de hogy hallal a kezükben fotót rakjanak ki társkeresőre, az teljesen kizárt nekik.

Ha van kint 10 képe, akkor belefér, ha van közöttük egy, hogy ül a vízparton és várja a kapást, na de profil képnek hallal pózolni, hát... mit ne mondjak. Proli.

szept. 19. 23:08
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"Mert néha, olyan mintha a férfiak egymásnak tennének fel képeket, nem pedig társkeresésre..."

Ha elkezditek google keresőbe beírni, hogy "hugh jackman mens" magától kiegészíti, hogy "vs womens magazine", és ott van Hugh Jackman: a férfiaknak szánt magazinon trikóban feszít Wolverineként, a nőknek szánton pedig pulcsiban mosolyog.

szept. 19. 23:16
 23/29 anonim ***** válasza:
Márpedig ha nő lennék és valaki úgy tartaná a kocsiját, mint a horgász a halat, még ha az csak egy kispolszki is, kutya legyek, ha nem imponálna. 😅
szept. 20. 04:45
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvastam végig a kommenteket, így lehet már írta más is.

1. Egy ilyen kép egyszerűen röhejesen hat.

2. Akinek egy ilyen profilképe van az semmi másra nem utal, csak arra, hogy ez a hobbi teszi ki a szabadideje nagy részét (ami nem baj- de én nem szeretném ha az én páromnak abból álljon a szabadideje, hogy elmegy halakat fogdosni)

szept. 20. 07:20
 25/29 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom “hobbinak” tekinteni az állatkínzást vagy az azzal való dicsekvést. 🤷‍♀️

( + a legtöbb édesvízi halat eleve rondának látom, következésképp a kép is ronda amin szerepel :D )

szept. 20. 07:31
 26/29 anonim ***** válasza:
88%

Az életben nem írnék rá egy hallal pózolós pasira 🤮

Mindig is tudatosan kerültem a horgászokat. Ki nem állhatom a halat, a halszagot, ha megérzem, már öklendezek tőle.

Meg amúgy is nagyon gáz...

Ugyanúgy a pénzzel, autóval, sörrel készített képek is taszítóak.

szept. 20. 08:07
 27/29 anonim ***** válasza:
63%

Én se fotózom le magam a kukáknál macinaciban, kinyúlt pólóban, hogy lássák milyen házias vagyok, hiszen levittem a szemetet. Vagy kapálás közben, amikor csorog rólam a víz és nyakik retek vagyok.

A férfiakat is taszítja az igénytelen nő. Biztos vagyok benne, hogy a hideg futkos a hátukon, amikor egy retkes, kupis helységben fotózzák le magukat a csajok, méteres műkarmokkal és műszempillával, vastag sminkkel és lenőtt hajjal, olcsó, kínai ribis ruhában.

Egy ilyen fotón nem a legjobb formáját hozza a pasas se. Elképzelem azt a halszagot, gumicsizma, terepruha, kosz. Hát kössz 😅

szept. 20. 08:26
 28/29 anonim ***** válasza:
88%

Egyrészt ez egy olyan hobbi amit nem tudok felfogni mi a jó benne. Full unalmas órákig ott ülni és várni. Másrészt utálom a hal szagot. Harmadrészt a horgászok általában olyan elvetemultek hogy télen nyáron, hóban fagyban képesek ott ülni a víz mellett.

Hát nekem ez egy nem oké hobbi, mert ha megyek vele szenvedek, ha nem megyek meg sokat leszünk külön.

A másik dolog, én sem vagyok vega, nem vagyok képmutató, eszek húst, de én sem értem miért kell a fogyasztason kívül is kínozni az állatokat. Ez pont olyan gusztustalan mint a sportvadászat. Afféle fsz növelő. Nekem nem kell olyan pasi aki úgy érzi növelni kell valamivel, mert neki biztos hogy kisebbségi komplexusa van és önbizalomhianya. Ugye nem kell reszleteznem hogy az miért baj?

szept. 20. 08:28
 29/29 anonim ***** válasza:
83%

1. Mégiscsak döglött vagy haldokló állat...

2. Nekem az nem szimpatikus, amikor a horgászat ennyire valakinek a személyisége, hogy muszáj olyan képet feltölrenie.

3. Ez sokszor együtt szokott járni azzal, hogy az emberünk annyira igénytelen és annyira nem akar semmi energiát befektetni a párkeresésbe, hogy nem készít vagy lövet magáról plusz 1-2 képet, hanem felrakja azt az egy horgászóst, hogy "csak akkó' készűt rólam kép, és ennyi".

szept. 20. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!