Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irritáló (tehát nem egyszerűen semleges) a nők többségének, ha a férfi a társkereső alkalmazásban az általa kifogott hallal pózol?
A miheztartás végett: vegetáriánus férfi vagyok, életemben egyszer voltam horgászaton, kb. 11 éves koromban egy távolabbai rokonnal, szétuntam magam, a húsfogyasztó korszakomban sem jutott eszembe, hogy többön részt vegyek.
Gyakran találkozom azzal a véleménnyel, hogy a hallal pózolás visszataszító. Akárcsak például a full napszemüveges vagy sportkocsival pózoló képek.
Miért?
Egy ilyen kép arról árulkodik, van valamiféle hobbija az embernek, vagyis szabadideje jó részében nem a kanapén fetreng a TikTokot pörgetve. Másrészt jelzés is előre, hogy a közös idő egy része is erről szólhat, így a másik fél már előre elgondolkodhat azon, szüksége van-e erre.
Erkölcsi dilemma aligha állhat fenn, mivel a nők (és eleve a társadalom) nagy része nem vegán. Továbbá a vegetáriánus/vegán életmóddal szembeni egyik érv szokott lenni egy bizonyos réteg részéről, hogy az ember (különösen a férfi) született vadász - a horgászat pedig jóval közelebb áll ehhez a felfogáshoz, mintha csak kihúzná az ember a műanyagba csomagolt csirkemellet a Penny hűtőjéből...
Ahogy az 1-es írta, a hobbiból állatkínzás offos, a megennivaló még okés lenne, DE:
- ez egy olyan hobbi ami engem irritálna, minden szabadidejét ezzel tölti a pasi, köszi nem kell,
- nem tudok és nem is akarok halat pucolni. Konyhakész állapotban veszem az összes vízi állatot. És nem, az se jó ha ő csinálná. Az én konyhám nem mészárszék. A csirkét se itt öljük és kopasztjuk.
Halas, autós, súlyzós izomtrikós, koktélos naplementés, fegyveres mind az a kategória, amit reflexből kerülök.
Ha valaki azt hiszi, hogy ez a legjobb marketinganyag, amivel eladhatja magát, azt meghagyom a nyolc általánost nehezen elvégzett proliknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!