Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális társkereső app/oldal?
Próbáltam már a jobbra/balra húzogatós társkereső appokat (Tinder, Bumble, Badoo) de szerintem nem sok értelme van. Jó, gondolom ha modell külsőm lenne, izmos, vékony testem stb, akkor más lenne, de normál, kicsit teltebb vagyok, de legalább nem ronda. :D kb ezzel együtt senki (na jó fel év alatt az összes alkalmazásban úgy talán 5 emberrel, ha volt egyezés).
Plusz én sokkal jobbnak gondolom azt, ahol nem kell megvárni hogy mindketten jobbra húzzátok a másikat, hanem lehet írni egy üzenetet, ami sokaknak talán fontos információt adni a döntéshez, hogy érdekli-e vagy sem a másik. Gondolok itt arra hogy a külsőn kívül megmutatkozhatna az intelligencia is az írásból, vagy az is sokat elárulna, hogy tud-e helyesen írni. :D
Szóval szerintetek vannak jó társkereső alkalmazások? Ti miket használtok? Mi az előnye az adott oldalnak?
Köszönöm ha megosztjátok a tapasztalataitokat.
Napi kérdés....milyen társkeresőket ismertek??
google.com
Egyébként mindenki ugyanazokat. És mindenhol ugyanannyi az esélyed.
Hiába reméled hogy valamelyik társkereső jó lesz, mert nincs ilyen. Ha a fő oldalakon nem kellesz, akkor a többin sem fogsz kelleni. Ez van
Férfiként el kell engedni az online ismerkedést, mert az csak a legjobb külsejű férfiak terepe.
Élőben érdemesebb ismerkedni ha van hozzá adottságod. Ha nincs akkor pénzzel lehet még csajozni
Ha az sincs, és nem is tudsz összehozni akkor engedd el a dolgot!
A gyakori is csak akkor működhet ha nő vagy
Vagy ha férfiként 0-24 a férfigyűlöletet nyomod a gyakorin, és akkor megtalál pár nőci. De az a gerinctelenek sportja
"...eddig csak olyanokkal beszélgettem, akik a saját értékrendem szerint normálisnak tűntek."
Nyilván, ezt mondtam én is. Ez a gyakoris férfimódszer alapja
Tapasztaltam hogy működhet, mert én is ismerkedtem, ha nem is direktbe, de ezen az alapon random
Tudok egy ingyenest, habár nincsenek rajta sokan: szivkuldi.hu
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!