Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy kb sehol sem lehet normálisan ismerkedni
az emberekkel,sem itt gyk-n jó persze tudom hogy nem pont
erre van ez az oldal kitalálva de sem pedig társkeresőn?
Valószínűleg veled van a baj. Hetek, hónapok óta beszélgetek nekem szimpatikus viselkedésű nőkkel itt.
Màsfelől nem kell 30al beszélgetést kezdened 🤭
2021. ápr. 2. 10:55
par uzenetvaltas utan miert kotelessege barkinek is beszamolni arrol, hogy miert nem erdekled? egy idegenrol van szo, valtottatok 3 levelet, aztan elhalt a kommunikacio erdeklodes hianyaban, most erre mit irjon? valoszinu, o is 30 masikkal beszel es a tobbiek izgalmasabbak voltak, mint te. senkinek nem kotelessege elszamolni egy idegennel.
2021. ápr. 2. 10:57
A társkeresőn nekem is rosszz tapasztalataim voltak. Én férfiként a másik oldalon állok. Természetesen senki sem írt rám, mindig nekem kellett kezdeményezni. Ezzel még nem is lett volna baj, de sokszor a megkeresésre egyáltalán nem érkezett válasz, ha mégis, akkor gyakran "bocs, de mást keresek". Fel is hagytam már rég a társkeresőkkel, sőt, igazából már magával a társkereséssel is.
2021. ápr. 2. 10:58
És te válaszoltál mind a 30 embernek? A gyakori üzenetkezelése nem nagyon alkalmas arra, hogy ennyi emberrel levelezzen az ember 4-5 nap alatt...:S
2021. ápr. 2. 11:03
5/11 A kérdező kommentje:
4es válaszoló,nem itt váltottam gyk-n 30 emberrel üzenetet hanem a társkeresőre értettem
A közeledben élő férfiakkal ismerkedsz? Én azt vettem észre, hogy ha valaki nem közel lakik hozzám, akkor egy idő után abbamarad a beszélgetés, én is van amikor ez után már nem is keresem a másikat =(
2021. ápr. 2. 11:09
Mert senki nem akar buszozgatni órákat egy nőért aki 1. lehet nem is teszik majd, 2 . lehet tetszik de nem éri meg egy beszélgetés.
2021. ápr. 2. 11:38
Meg ugye kérdés, hogy te most barátokat keresel, vagy társat? Vagy alkalmi kapcsolatot?
2021. ápr. 2. 11:40
Mert lexarják,hogy irtál.Pont igy jártam en is,csak fordított helyzetben.Egy szaktanács után .
Jöttek a levelek.Újabb és újabb kérdésekkel.Én hülye meg szorgalmasan körmöltem a válaszokat.Majd utána már masrol is beszélgettünk.Semmi nem történt minden jo volt és meg csak utalást se tettem hogy másként is ismerkednék.Az utolsó üzenetben kérdezte meg a koromat.Majd miután válaszoltam,többet nem írt,és nem is reagált az űzenetemre.
Nincsen semmiféle elvárás,de azért egy :Köszi a segítséget és a beszélgetest.Vagy valami elköszönest,vagy hasonlót azért feltételeztem.Persze hiába.
Sztem miután lecsekkolta a koromat,ugy döntött,hogy nem vagyok már érdekes,még annyira se,hogy dobjon egy páá-t
2021. ápr. 2. 14:19
Már bocs de ha 30 emberről van szó, ott már nem csak velük van gond hanem veled is jócskán.
2021. ápr. 2. 16:48
Kapcsolódó kérdések: