Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy kb sehol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy kb sehol sem lehet normálisan ismerkedni az emberekkel,sem itt gyk-n jó persze tudom hogy nem pont erre van ez az oldal kitalálva de sem pedig társkeresőn?

Figyelt kérdés
Kb az elmúlt 4-5 napban vagy 30 ember rám irt hogy szeretne ismerkedni,beszélgetni stb.Normálisan visszairtam,bemutatkoztunk meséltünk egymásról stb és egyszerüen pár üzenet váltás után mindenki eltünik,mert nem az van hogy csak egy két szavas válaszokat irok. A kb 30emberből jelenleg egy személyel beszélek,kérdés meddig mert csak tegnap este kezdtem vele beszélni.Ráadásul felnőtt férfiak,még ha csak tinik lennének akkor azt mondanám hogy meg értem,unalom üzés,hülyéskedés stb.De akkor ha nem akar tovább beszélgetni vagy márnem vagyok neki szimpatikus akkor mi a francért nem tudja meg irni felnőtt férfi ember létére? Volt másnak is hasonló tapasztalata társkeresőn? Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen hogy még az emberek is nagy ivben elkerülnek társkeresőn?
2021. ápr. 2. 10:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nőkben is van ilyen.

Én mindig elköszönök, főleg hosszabb beszélgetés esetén.

2021. ápr. 2. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!