Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális társkereső app/oldal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális társkereső app/oldal?

Figyelt kérdés

Próbáltam már a jobbra/balra húzogatós társkereső appokat (Tinder, Bumble, Badoo) de szerintem nem sok értelme van. Jó, gondolom ha modell külsőm lenne, izmos, vékony testem stb, akkor más lenne, de normál, kicsit teltebb vagyok, de legalább nem ronda. :D kb ezzel együtt senki (na jó fel év alatt az összes alkalmazásban úgy talán 5 emberrel, ha volt egyezés).

Plusz én sokkal jobbnak gondolom azt, ahol nem kell megvárni hogy mindketten jobbra húzzátok a másikat, hanem lehet írni egy üzenetet, ami sokaknak talán fontos információt adni a döntéshez, hogy érdekli-e vagy sem a másik. Gondolok itt arra hogy a külsőn kívül megmutatkozhatna az intelligencia is az írásból, vagy az is sokat elárulna, hogy tud-e helyesen írni. :D

Szóval szerintetek vannak jó társkereső alkalmazások? Ti miket használtok? Mi az előnye az adott oldalnak?

Köszönöm ha megosztjátok a tapasztalataitokat.

máj. 14. 14:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A társkeresőkben nagyon benne van az az oldal, hogy business. Meg youtube-on láttam egy videót ahol egy "átlag" csaj profilt és egy külsőleg "top" csávó profilt csináltak, és az átlag nő lájk-ot kapott mint a "top" pasi. Meg a fordítottját is láttam ahol egy "top" csaj vs "átlag" fickó volt. Ott viszont brutális volt, hogy a top csaj mennyi lájk-ot kapott. Ilyen két nap alatt 2500 körüli volt. Az átlag fickó pedig olyan 10-15 lájk körül egy hét alatt fizetős funkciókkal.
máj. 27. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!