Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális társkereső app/oldal?
Próbáltam már a jobbra/balra húzogatós társkereső appokat (Tinder, Bumble, Badoo) de szerintem nem sok értelme van. Jó, gondolom ha modell külsőm lenne, izmos, vékony testem stb, akkor más lenne, de normál, kicsit teltebb vagyok, de legalább nem ronda. :D kb ezzel együtt senki (na jó fel év alatt az összes alkalmazásban úgy talán 5 emberrel, ha volt egyezés).
Plusz én sokkal jobbnak gondolom azt, ahol nem kell megvárni hogy mindketten jobbra húzzátok a másikat, hanem lehet írni egy üzenetet, ami sokaknak talán fontos információt adni a döntéshez, hogy érdekli-e vagy sem a másik. Gondolok itt arra hogy a külsőn kívül megmutatkozhatna az intelligencia is az írásból, vagy az is sokat elárulna, hogy tud-e helyesen írni. :D
Szóval szerintetek vannak jó társkereső alkalmazások? Ti miket használtok? Mi az előnye az adott oldalnak?
Köszönöm ha megosztjátok a tapasztalataitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!