Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nő minek vannak fent társkeresőn?
4 és fél éve regisztrált 662 olvasatlan üzenettel úgy, hogy online. Nekem úgy tűnik, hogy ő nem keres komoly kapcsolatot. Tehát egy ilyen nő mit keres a társkeresőn? És egyáltalán minek lép fel, ha el sem olvassa az üzeneteket?
Vagy ez a társkeresőnek ilyen beépített botja? Ami fel lép naponta, csak hogy úgy tűnjön vannak nők?
Kép(Arcot kitakartam):
Nem tudnak kiregizni mert nincs meg a jelszo es a kapcsolodi e mail fiokjuk is már megszunt rég nem használják.
Nekem is van fent olyan regem amit nem tudok törölni 10 éve meg ma is fent van.
A tarsker oldalak nem szuntetik meg az inaktiv fiokokat.
Simán lehet, hogy kamu, de az is lehet, hogy hibásan jelzi, hogy online.
Meg hát vannak fura emberek. De az is lehet, hogy előbb megnézi, hogy ki küldte az üzenetet, és csak a szimpatikusokét nyitja meg.
Én is regisztráltam az egyik társkereső oldalon, de rájöttem, hogy nem az én világom. Azóta se léptem be.
Ettől függetlenül elképzelhető, hogy én is online vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!