Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves szűz férfinak lefott a kávé?
Figyelt kérdés
Hol kéne próbálkoznom az ismerkedéssel?szept. 19. 08:29
51/58 anonim válasza:
#48 neked sok pénz kell hozzá, mert egy nyomi kiscsávó vagy, egy értelmes felnőtt férfi viszont nem prostizik, hanem normális párkapcsolatot keres.
52/58 anonim válasza:
Én írtam egy csomó tanácsot, azokat ignoráltad, te igazából csak sajnálni akarod magad.
53/58 A kérdező kommentje:
Igazából semmilyen tanácsot nem kaptam.
szept. 22. 03:02
55/58 A kérdező kommentje:
Az nem segítség.
szept. 22. 08:05
56/58 anonim válasza:
Szerintem nem kell keresni, 40 vagyok, nagyon ritka az, aki tetszik, 2 évente 1 valaki az, aki tetszik, ezek a ritka alkalmak meg amilyen nehezen jöttek, olyan könnyen el is úsztak. Én se keresek már, van ilyen, úgy vagyok vele, ha nem jön szembe az életutamon, akkor valójában számomra nem is létezik pár. Az a nagyon ritka eset az meg vicc kategória, mármint az, hogy ritka, ne legyen ritka, mert akkor nem is érdekel. Nem tudnék sose felszabadult lenni, mert folyamatosan szoronganék, hogy elvesztem, és nem lenne más már. Neki meg lehet minden második átlagpisti az esete, így nem is értené meg az én helyzetem, könnyen talál párt.
57/58 anonim válasza:
Akkor pontosan milyen segítséget szeretnél? Nem tudunk helyetted csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!