Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves szűz férfinak lefott a kávé?
#34: "Manapság hol ismerkednek az emberek leginkább?"
Szerintem leginkább talán még mindig munkahelyen. Akármennyire nem javasolt, mégis ott.
Nekem szinte az összes korábbi barátnőm onnan lett anno, és a feleségem is ~20 éve. Most is, jelenlegi munkahelyemen is sorra bontakoznak ki a kapcsolatok. Házasság is lett nem olyan régen kollégák között, másik kolléga szintén itt szerzett barátnőt, és csomó példa volt erre a környezetemben a munkahelyen. Persze, főleg olyan munkahelyen jellemző ez, ahol nem 2-3 ember dolgozik összesen. Az én munkahelyemen most s több száz ember van, korábbi munkahelyek is hasonlóak voltak. Egy kisebb cégnél, ahol néhányan dolgoznak csak, ott nyilván kevésbé jellemző ez.
Ezen kívül szórakozó helyeken, meg olyan helyeken és alkalmak által, ahol hasonló érdeklődésű emberek kerülnek össze. Hobbi, tanfolyam, hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!