Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik társkeren arrol faggatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik társkeren arrol faggatnak hiányzik e a szex, helyből tiltsam?

Figyelt kérdés
Miért igy ismerkednek?

#cseten magánügyek idegenül
szept. 14. 18:37
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Nem mindenkivel engedik meg maguknak ezt a hangnemet. Vagy eleve nem érdekes annyira a csaj, vagy ha eleinte normálisan folyt a beszélgetés, akkor menet közben alakul ki valamiért a "hát, végülis egy dugást talán még megér" mentalitás.
szept. 15. 11:01
 42/53 anonim ***** válasza:

"hát, végülis egy dugást talán még megér"

Mondjuk nem értem, miért gondolja, ha ennyibe nézi a nőt, akkor az bármit is akar tőle ezután...

(Nekem is volt ilyen esetem anno társkeresőn, leírta első /és persze utolsó/ levelében, hogy komoly kapcsolatot kizárná, de azért szexelne velem.

Visszaválaszoltam, hogy egyrészt nem kérdeztem, másrészt ha már ezt így szóba hozta, akkor elárulom, hogy én vele még azt se...)

szept. 15. 12:07
 43/53 anonim ***** válasza:

"Mondjuk nem értem, miért gondolja, ha ennyibe nézi a nőt, akkor az bármit is akar tőle ezután..."

Mert nem számít az se, ha nem akar, ennyi energiát ér az egész, ráadásul időnként ez is bőven elég.

szept. 15. 13:46
 44/53 anonim ***** válasza:

Akkor meg kár fáradni, ha nem látja át a helyzetet.

Ennyi erővel az áldás-vételi csoportokban is írogathatna a termékekre, hogy "Odaadod ingyen?"...

Kb ugyanez...

szept. 15. 13:51
 45/53 anonim ***** válasza:

Látom, nem érted.

Van jópár match, úgysem tudsz mindegyikkel beszélgetni.

Azzal a néhánnyal, aki érdekesebbnek tűnik, elindul az ismerkedés normális hangnemben. A többi megkapja a lényegretörő kérdést. Aki lelép, arra már egy óra múlva sem fog az ember emlékezni, aki belemegy, abból lehet kellemes esti időtöltés.

szept. 15. 13:58
 46/53 anonim ***** válasza:

Érteni értem.

Csak nőként ez instant kuka, ahogy a kérdés is ezt tükrözi.

(És nem azt mondom, hogy nők nem mennek bele alkalmi szexbe...

Hanem hogy ezt megbeszélni előre totál illúzióromboló.)

szept. 15. 14:04
 47/53 anonim ***** válasza:

Tőled idegen, sokan belemennek.

A kérdező pedig önálló kategória.

szept. 15. 14:07
 48/53 A kérdező kommentje:

Senki nem megy bele ilyenbe az sem aki benne lenne lazában, max a pr.stik.

Nekem minimum kéne kémia vagy vonzalom személyesen. Pasi es randi függő hogy nekem kéne e a másik.

De aki igy kezdi szexszel hogy állsz masztizol e milyen a bugyid, az xlcsak megölt mindent.

szept. 15. 17:01
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Én le is tiltottam az ilyeneket. Meg aki azt írta adjam meg az email címem és küld fotót a micsodajáról. Kit érdekel a micsodája 🤮 Meg hogy masztizzak vele és küldjek róla fotót 🤮 Ezek mind tiltólistásak és gusztustalanok, undorítóak.
szept. 15. 22:01
 50/53 A kérdező kommentje:
Ezeknek nem kell nő elég a telefonjuk a kezükbe.
szept. 16. 07:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!