Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is nehézkes a társkeresés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is nehézkes a társkeresés?

Figyelt kérdés

28 éves, munkával szakmával rendelkező férfi vagyok, a legjobb képeim vannak a társkereső applikációkon, szinte soha nem írnak vissza, senki.

Nem értem ennyire ronda lennék? Mást csettint egyet és annyi nőt dug amennyit akar, nekem meg még soha nem volt senkim. Pedig erős vagyok izmos, némi pocakkal. Van stabil munkahelyem, fizetésem, hasznos tagja vagyok a társadalomnak és nem akard senki. Az iylen egyszálbél mümályereknek meg válogatnak mert minden csaj az utolsó taplókat akarja.

Csak én unom azt, hogy a normális férfiak MA-NAP-SÁG nehezen találnak párt?

júl. 15. 18:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Szia. 21 éves (foglalt) lányként tapasztalatok:

- Eddig a férfiak mindig azt mondtak hogy társkeresőn nem nagyon láttak még normális nőt

Társkereső buktatók:

~ kevés információ, engem zavart, ha se hobbi, se semmilyen személyiségbeli leírás nem volt

~ túl torz, mutogatós képek… ne CSAK tengerpartos legyen, tükrös kép béna általában

~ ha túl jónak tűnsz akkor gyanus kezd lenni hogy valamiért megiscsak egyedül vagy, keress valami pici negatív dolgot és vállald fel

~~~~ MA sajnos inkább a SELEJT az igény, vagy a már nagyon elszállt akta kukac a la pénzes Business Man (akta kukacokat innen üdvözlöm semmi bajom sincs velük)

júl. 15. 18:41
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
20 éves nő vagyok, társkeresőn én sem tudtam párt találni. Nem is bírtam sokáig. Mindenképp javaslom, hogy élőben próbálkozz, a net nem való mindenkinek a pártalálásra sajnos.
júl. 15. 18:46
 3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
júl. 15. 18:49
 4/16 anonim ***** válasza:
46%
Számomra egyáltalán nem nehézkes a társkeresés, mert már rögtön az elején el szoktam bukni. 😅
júl. 15. 18:54
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
A társkeresés ahogy telnek az évek egyre nehezebb, főleg a neten, csodát ne várj, csak fogd fel, mint lehetőség, max ha összejön, örülhetsz, de túl sok reményt ne fűzz ehhez az ismerkedési formához.
júl. 15. 20:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Jó de akkor hol lehet ismerkedni mert ma már sehol. Diszkóba mindenki barátokkal megy a saját társaságával, utcán nem lehet, deáktérből kiöregedtem, reménytelen. Nem kelek senkinek!
júl. 15. 20:24
 7/16 anonim ***** válasza:
82%
Majd, ha 40 elmúltál és még mindig társtalanul élsz, na akkor lesz okod igazán szomorkodni!
júl. 15. 21:08
 8/16 anonim ***** válasza:
59%

Ha valóban jóképű a férfi akkor a randi tuti összejön.

De te nem vagy az.

júl. 15. 21:37
 9/16 anonim ***** válasza:
42%

Szarul nézel ki. Online társkeresőn csak a top 5% rúg valóban labdába, esetleg a felső 10%-nak van még esélye. De átlagos vagy ne adj isten átlag alatti férfiként ESÉLYTELEN.

Szóval ne reménykedj. Egy átlag nő naponta kap több 100 lájkot, ezt saját szememmel is láttam. Kb. 70%-a a regisztrált embereknek férfi szinte minden társkeresőn. Nőként olyan ez mintha csak egy katalógusból válogatna az ember, férfiként meg mintha iPhone-t kellene eladni Észak-Koreában. Szinte lehetetlen.

júl. 15. 21:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen nehezebb mert egyre nagyobbak az igények.
júl. 16. 04:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!