Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is nehézkes a társkeresés?
28 éves, munkával szakmával rendelkező férfi vagyok, a legjobb képeim vannak a társkereső applikációkon, szinte soha nem írnak vissza, senki.
Nem értem ennyire ronda lennék? Mást csettint egyet és annyi nőt dug amennyit akar, nekem meg még soha nem volt senkim. Pedig erős vagyok izmos, némi pocakkal. Van stabil munkahelyem, fizetésem, hasznos tagja vagyok a társadalomnak és nem akard senki. Az iylen egyszálbél mümályereknek meg válogatnak mert minden csaj az utolsó taplókat akarja.
Csak én unom azt, hogy a normális férfiak MA-NAP-SÁG nehezen találnak párt?
Már az itteni írásod alapjan is ellenszenves vagy. Leszólsz mindenkit, persze te vagy a tipikus nice guy.
"iylen egyszálbél mümályereknek meg válogatnak"
"Mást csettint egyet és annyi nőt dug amennyit akar"
De jó is lenne ha a nők az ilyen dagadt incelek farkára akarnának ülni. Nincs ízlésük, nem tudják mi a jó 🤔🤔🤔😂😂
Neked csak annyi a gondod, hogy nem veled akarnak dugni. Nem vagy különb (nem társat akarsz te sem).
Ez a jellemzés is..
"erős vagyok izmos, némi pocakkal" vs "iylen egyszálbél mümályerek"
Milyen szépen fejezed ki, hogy egy csöcsös mamut vagy, más meg aki ad magára az ecccálbéll műmájjjerrr 🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!