Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik társkeren arrol faggatnak hiányzik e a szex, helyből tiltsam?
Kérdező!
ezek a palik akiket kiválasztasz valószínűleg elég jó kinézetűek és több csajjal is kavarnak egyszerre ezért nincs is idejük csak veled foglalkozni de gondolom te se akarsz alább adni!
Tapasztalat: csak szexre akarnak.
Igazad van, tiltás és továbblépés.
12 sima átlagok csak, akikrol majd randin derül ki valójában rondak e a valósagban. Társkeren helyes pasit még nem láttam. Nem modellkatalogust lapozok..
Ha meg szexre is akarnak így hogy, ha csak kiábránditanak? Hogy lesz ebbol barkivek is nekik szex hogy bekerdez cseten hogy hianyzik e a szex, aztan nyilvan jönne a milyen bugyi van rajtad szoktál e masztizni meg ezek.
Igy hogy akarnak szexet? Ki az aki erre ugrik es tűkön ülve várna "randit"?
*a képeken atlagok de mivel mindenki tarsker képekre a jobban sikerülteket rakja csak ki igy a valoságban csak rondább az osszes.
A kepekbol le kell venni.
Ha vki képen 5 pontos az a valoságban 3.
10 pontos pasikat társkeren még nem láttam..
16.
"10 pontos pasikat társkeren még nem láttam."
Húha!
vannak itt igények és gondok fejben.
15 hát ez az.
Aki leállit utcan vagy munkahelyen/suliban bárhol is, igy ezt nem is lehet, hogy amugy a szexszel hogy állsz?
Igy jonne be egy munkatársam hozzám, helybol hozzá is vágnék valamit!
Jaj ilyen ceges sztorim mar annyi van. Már 2 gyokérre csaptam rá az ajtot.
Ma már igy csinálták meg az irodám hogy nekem fúrtak le ütközőt hogy csapodjon a falnak🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!