Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik társkeren arrol faggatnak hiányzik e a szex, helyből tiltsam?
Na meg a másik veglet. Ugy hianyzik már neki egy társ ölelés szeretet. Te szereted ha simogatnak?
B+ még nem is láttalak.honnan tudjam lehet elszaladnék inkább tőle.
A párodtol elfogadod e ha simogat szeretget.
Ilyen kerdések cseten. Mi köze a páromhoz meg hogy köztünk mi megy? (ha lenne)
Meg tőle honnan tudnám, lehet egy taperolót látnék csak benne honnan tudjam en ezt cseten elore kitol mi esik esne jol mev mi nem?
Teljesen igazad van.
Normális, értelmes ember erről nem témázgat, hanem amikor eljön az ideje, és látja, hogy a másik is akarja, akkor lép, és történik.
Pont.
Átlag társkeresős "férfi" színvonal. Abból is kibukik, aki nem így indít, és nem néznéd ki belőle... Csak idő kérdése. Utána/közben jön a képkéregetés. Először csak sima, aztán legyen már valami "izgalmasabb" is... Majd hamarosan indul(na) a szexchat, a közös maszti online.
Tiltsd hát. 33-as jót írt.
Igazából semmi értelme ezeken a sz.rokon szenvedni, csak sajnos nem mindenkinek van lehetősége máshol ismerkedni, úgyhogy a kényszer rá tud vinni. Nekem elég volt cca. 1,5 év, egy életre befejeztem. Nem jó macskás nőként felfordulni, de ezeknél még az is jobb.
Tiltom én szépen sorban ezeket.
Csak ez új volt most(ezért kerdeztem) hogy megy ez hogy kezdetben normális cset, bizalmat ébreszt, "beédesgeti magát", megnyílok, nyitok rá tetszik is es csak ezutan fordul 180 at es csapja agyon az egészet.
Mondhatnám behúzott a csőbe. Átvert.
Igy nem első sorok után van tiltva, hanem egy hosszu csevegés nyitás nyitottság nekem remények vágyak kiváncsiság es aztán a csalódás tiltás. De még aztán játsza a hülyét is és értetlenkedik hogy mi rosszat írt.
En azt veszem észre magamon hogy alapbol tele vagyok vágyakkal kiváncsisaggal remenyekkel hogy végre majd randi, látok egy férfit, izgulva készülődnék, de ehelyett ezek bennem mindent megölnek, lehoznak csak a vágyakról álmokról, vonzalomról.
Ugy akarnak ezek szexelni hogy nehogy a nő is akarhassa. Mindenképpen el kell rontani ezekkel hogy milyen a bugyid masztizol e, szexszel hogy állsz, hogy nehogy eljöjjön randira a csaj, véletlenul se akarjon találkozni, nehogy a pasival lehessen.
Ez olyan mintha valaki azt mondaná tetszel, aztán "leköp" nehogy örülj, nehogy nyomulj nehogy bevedd a dumát nehigy találkozni kelljen veled.
Ezek ilyenek. És nem csak a félanalfabéta suttyók. Pont az ennél magasabb kategóriára jellemzőbb, hogy csak később dobja be ezeket.
Az álértetlenkedés is imádnivaló, igen. Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ilyenekkel jönni, és vajon mi lehet a problémád, miért sértődtél meg.
Igen az ál vagy szimpla értetlenkedéssel tette fel az i re a pontot. Először még regáltam neki erre, hogy szexualis témák kiábrándítanak. Es nem vette a lapot, hanem dehát ő nem akart rosszat írni mi ebben a rossz. Meg folyamat írt még magyarázkodott.
Ezek utan meg ugy szokták hogy visszavesznek azt beveszem, aztán a kövi kanyarban bevág mégegy ilyet. Es agyon szívatnak.
Ezt most nem vártam meg.
En ezt már nem vártam meg.
Kérdező, engedd el.
Sok a primitív ember. Örülj, hogy ilyen hamar kiderül, és nem pazarolsz el egy jó estét egy szar randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!