Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan kaliberű nő, mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan kaliberű nő, mint a DVSC tolmács csaja miért van fent Tinderen?

Figyelt kérdés

[link]

Múltkor láttam és természetesen jobbra húztam. De elgondolkoztam azon, hogy ilyen nő, aki élőben is millió top pasit megkaphat (és még csak elő se kell bújnia mert szem előtt van mindenhol) az miért regisztrál egy Tinder kaliberű valójában szextárskeresőre?

Nem elég jó neki a focisták meg azzal közvetlenül foglalkozó (kisportolt, magas, gazdag) szakemberek (orvosok, gyógytornászok, menedzserek stb.)?

szept. 2. 21:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
27%
Akkor ezek szerint mégse olyan értékesek azok az emberek, akikkel körül van véve, nemde?
szept. 2. 21:20
 2/22 anonim ***** válasza:
51%
Atlagos 40+ no..
szept. 2. 21:22
 3/22 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem azok ennél jobb nőt is kapnak, na nem azért itt gyk-n viszont a sok kangörcsös idióta simp a fél lábát odaadná ezért a nőért, nem csúnya mondhatni szép de amúgy olyan semmilyen.
szept. 2. 21:24
 4/22 anonim ***** válasza:
89%

Fuha... hát én beszélgettem olyan sportoló lányokkal, akiknek mondjuk 120nál több az IQ-juk és hidd el, hogy azért többre vágynak egy magas kisportolt fickónál.

Ezt most arra értem, hogy beszélgetés témában többre vágynak annál, hogy mennyit edzett aznap és hogyan rúgja a labdát. Az élsport nagyszerű dolog, de rengeteg befektetett időt, és energiát követel meg, és az ember élete akörül forog, ha tényleg versenyben akar maradni.

Szerintem ez rohadt unalmas tud lenni EGY IDŐUTÁN valakinek, aki nem élsportoló, de élsportolók között forog.

Nem csodálom, ha próbál valami más társaságot keresni.

szept. 2. 21:26
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
Talán csak megméretteti magát a szexpiacon. Hidd el, biztosan alap nála hogy egy szexi focista külsejű pasija legyen, aki rommá dugja. Átlag pasikkal nem fog szóba állni.
szept. 2. 21:28
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
6. Ilyen no max megye 1 es focistat kap aki nem szexi.
szept. 2. 21:33
 7/22 anonim ***** válasza:
86%

7

Hülyeség. :)

szept. 2. 21:35
 8/22 anonim ***** válasza:
7%
mit keres? nem csak keres talál is mert sok a szerencsétlen simp: ego boost
szept. 2. 21:44
 9/22 anonim ***** válasza:
92%

Kulsore szerintem egy szinten vagyunk, szinten tolmacs vagyoo. A ferfiak kozul egy kezemen meg tudom szamolni, hanyan mertek odajonni szemelyesen. Persze neten mindnek nagy volt a szaja, de eloben egyik sem mer odajnni.

Igy talalkoztam a parommal online. Ezert voltam fenn tarskereson: senki nem jott oda.

szept. 2. 21:55
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
akkor jó csúnya vagy
szept. 2. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!