Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők a "jó pasi" ismerősükről miért nem hiszik el hogy Tinderen nincsen szerencséje?
Nőknek nagyon megdöbbentő amikor a szerintük kifejezetten helyes, jó pasi ismerősüknek a Tinderen alig pár match jön össze, és azokból sem lesz semmi.
Na most vagy nem merik megmondani hogy valójában nem jó pasi vagy akkor mi van?
Ez fordítva is így van.
Nem csak a Tinderen, komolyabb társkereső oldalakon is, mert én ott is, illetve csak ott vagyok.
Szinte hihetetlen az, amikor csinos, szép arcú kedves kis nőket látok.
Egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy mit keresnek ott.
Egy csinos, szép nőnek pikk- pakk találni kéne
Mert az, hogy mi, középkorú férfiak nem találunk, az szinte természetes. Férfiként nagyon nehéz ma, ha nem vagy tökéletes külsőre.
Nagyon nagyon nehéz.
De az, hogy egy nagyon szép külsővel rendelkező nő nem talál társat, az nekem a hihetetlen kategória.
Mindíg azzal szoktam magam vigasztalni, hogy ha ők sem találnak, akkor én férfiként ne szóljak egy szót se.
Maradjak kusba, hisz hol vagyok én hozzájuk.
Persze tudom én, hogy a szerencse nagyon fontos, na de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!