Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen ha valaki így ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen ha valaki így ír rám, hogy “😍” vagy “👋” az azért van, mert félrenyomtak?

Figyelt kérdés
Kaptam már így üzenetet hölgyektől. Amikor bedobja, hogy match van, akkor dobja be ezeket az emojikat.

júl. 30. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Kamuprofil vagy MI.
júl. 30. 18:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Kint van nekik az insta profiljuk
júl. 30. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Én már kaptam 😍-t itt gyakoris nőktől, de Tinderen soha. Ahhoz, hogy Tinderen nő írjon rád ÉS szívecskés szmájlit küldjön... hát eléggé top kategóriás faszinak kell lenni. Modell vagy amúgy?
júl. 30. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyszerű srác vagyok (szerintem). De írtak rám többször is, voltak randik, de nem lett belőlük semmi.

Haverjaim azt mondták, hogy úgy nézek ki, mint Unai Simon (spanyol válogatott kapus).

júl. 30. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

"👋"

Ez ilyen faszverő emojinak számít, vagy miért van ekkora jelentősége?

júl. 30. 19:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Aki a 🥰-t küldte annál 👉👌 lesz
júl. 30. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a tinderen match van, akkor a nők kb fele ilyen hülye szmájlikat küld, ezekkel am tök nem érdemes foglalkozni, később is max ez lesz a színvonal. Akit komolyan lehet venni, vagy akár csak szexre szóba jöhet, az normális ütit fog írni.
júl. 30. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti hogy az értelmi szintjük ennyiben kimerül. Utáltam mikor valaki így kezdett nekem üzenetet.
júl. 30. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!