Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy csak hónapokkal később lesz match Tinderen valakivel?
Kb 3 hónappal ezelőtt bedobott valakit a Tinder, akit én akkor balra húztam, és most 3 hónappal később újra feldobta, jobbra húztam, és azonnal ki is írta, hogy match. Azóta eltelt 1 nap és nem írt rám. Tudom, ennek számos oka lehet, nem is erre irányul a kérdés pontosan, hanem arra, hogy lehetséges-e hogy ő még 3 hónapja húzott jobbra (amikor én balra őt), és most ez alapján lett a match? Vagy pedig ilyen nincs, és úgy ahogy őt feldobta nekem még egyszer, úgy engem is feldobott neki újra? Ha az előbbi eshetőség történt, akkor gondolom azért nem írt, mert már “elévült” a dolog részéről.
23/L
Írjál te. Nem csak a férfiak kezdeményezhetnek.
N29
Én férfiként néha azt sem tudom, hogy egy nőt mikor lájkoltam, amikor kiirja, hogy új matchem van. 💁🏻♂️
Ilyenkor átnézem a csaj profilját. Megnézem milyen messze van, milyen végzettsége. Megpróbálom megkeresni a közösségi media profiljait. Ha szimpatikusnak néz ki, akkor rairok. Ne higyjetek azt, hogy mi férfiak egyből elelvezunk, ha matchelunk valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!