Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért csak heti 1-2 kedvelést kapok tinderen? (Tinder profil a kérdés alatt)
Jó, rendben, vékony vagyok, de ilyen a testalkatom és nagyon adok a minőségi étkezésre. Erősnek erős vagyok, igy ez engem nem zavar, tömegnövelőt stb nem fogok szedni.
A fejem is eléggé "különleges" ez tény és való, de legalább nem vagyok kisminkelve.
Mindig szép és okos barátnőim voltak, nem volt gondom sose azzal, hogy legyen valamiféle kapcsolatom. De ez a netes társkeresés nagyon nagyon nem megy. Hol rontom el? Mi a baj velem?
Személyesen nem nagyon tudok ismerkedni mert a város szélén élek(nincs szomszédom se), a volt baráti társaságom nem jár már szórakozóhelyekre, bár itt Egerben nem is nagyon van hova, a munkám pedig a lakóhelyemhez kötött.
Az incel dumákat, a személyeskedést, sértegetést stb kérem kerüljétek.
Vki pls help, hogy lehet megnézni a profilját? Öreg vagyok én mán ehhez...
Amúgy kérdező, fogalmam nincs miért kapsz csak annyit. Talán egyre válogatósabbak ott a férfiak.
Nem túl megnyugtató amit irtok. Mert matchem csak havi 1 ha van és azokból se lesz semmi általában mert nem igazán találom a közös hangot a párjaimmal.
Nyilván vidéken nehezebb a dolga az embernek mert kevesebb az ember, de ez oda-vissza hat, magyarul a másik nemnek is ugyan úgy rosszabbak az esélyei az "ideál" megtalálására. Azaz kényszer helyzetben van, muszáj kicsit leadni az igényekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!