Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen van olyan korlátozás, ami miatt nem lehet minden fotót megnézni?
Nem először kérdezték, hogy miért nincs magamról fotó feltöltve? Pedig van, csak sorrendben a harmadik. Most azt írja, hogy ő nem látja. Miközben én meg látom az ő összes fotóját, nem csak egyet. Szerinte, mert nincs prémium, de nekem sincs előfizetésem, igaz régebben 1-2 alkalommal volt 1-1,hónapig, de az is valamikor tavaly.
Korábban is megkérdezték, de mikor írtam, hogy lapozzon, utána nem írt, azt hittem, hogy nem jövök be neki, de nem szóltak, hogy nem látják.
Nekem is csak 3 képem van fenn, mégis látom azokat, akiknél kettőnél jóval több van.
Nem lehet,hogy ez inkább profil kitöltési százalék függő? Mintha valami ilyent olvastam volna.🙄 Igaz az enyém is csak 64%-os
Nekem most 3 képpel nem engedte, plusz egyet kellett feltöltenem. De ilyen sose volt még, tavaly ősszel csináltam a profilom, akkor nem kellett, majd pár hete újra, akkor már előjött.
Lehet inkább ennél a szabálynál az fontos, mikor csináltad, az újaknak már berakták, mert tisztán kiírja, hogy "tölts fel még egy képet, hogy megnyithasd az összes képet" vagy valami hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!