Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben a helyzetben ki hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben ki hogyan ismerkedik?

Figyelt kérdés
Mível kovid van, és este 8tól reggel 5ig kijárási tilalom van, és nem lehet be ülni sehova se. Így ki hol ismerkedik? És utána ki hogyan randizik?

2021. febr. 12. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%

BÁRHOL és BÁRMIKOR lehet ismerkedni, és a normális emberek szoktak is.

Bolt, vonat, hivatal, doki rendelője, pláza,...

Randizni meg lakásom és a lőtér.

2021. febr. 12. 21:11
 2/12 A kérdező kommentje:

Én idegeneket nem viszek fel, és nem is vinnék fel.

Ahhoz legalább nagyjából már ismernem kell hogy bárkit is fel vigyek.

De csak úgy le szólítani bárkit?

Az nem para dolog?

2021. febr. 12. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

"2/2 A kérdező kommentje:

Én idegeneket nem viszek fel, és nem is vinnék fel.

Ahhoz legalább nagyjából már ismernem kell hogy bárkit is fel vigyek.

De csak úgy le szólítani bárkit?

Az nem para dolog?"

Na ezért IS, nincs nőd.

2021. febr. 12. 21:19
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

#1:

- vonaton megkockáztatod, hogy egy potenciális kikosarazás után, több órán keresztül farkasszemet nézzél az illetővel és mindenkivel, aki ezt hallotta?

- doki rendelője is kiváló alkalom, biztos mindketten a legjobb formátokban és hangulatban mentek orvoshoz

- van olyan év, hogy egyszer sem megy hivatalba az ember

- talán a bolt és a pláza a legkevésbé hülyeség, na de szemkontaktus nélkül letámadni valakit, aki éppen olvassa a konzerv lejárati dátumát... összejöhet 1000-ből egyszer, de ezek általában csak a filmben történnek meg

2021. febr. 12. 21:20
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Arról nem is beszélve, hogy minden ilyen helyen maszkban vagy.
2021. febr. 12. 21:21
 6/12 anonim ***** válasza:
45%

Nokent nem mennek fel elso tali a pasi lakasara ahogy hozzam sem johet.

Masik h8ra haza kell erni.

2021. febr. 12. 21:41
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
Sehol
2021. febr. 12. 21:44
 8/12 anonim ***** válasza:
A csömöri Auchan például nagyon romantikus "Szingli" feliratú bevásárló kosarakat helyezett ki :DD gondolom Valentin-nap miatt, érdekes ötlet 😄 Amúgy szerintem kb csak internetes ismerkedésre van esély manapság, vagy random beszédbe elegyedni kutyasétáltatás közben pl..
2021. febr. 12. 21:57
 9/12 anonim ***** válasza:
39%
Nekem ma az egyik kolléganőm így hirtelen lazán bekérdezett a kollégámnál, hogy mit csinál este. Aztán elvileg valami utcai borozgatást említettek. De szerintem szex lesz abból valamelyikőjüknél.
2021. febr. 12. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
23%

Facebook dating, tinder. Előbbin mondjuk kevés lenne a két kezem, hogy megszámoljam, csak ma hányan unmatcheltek pusztán azért, mert nem az időt akarom húzni, és a második mondatomban randira hívom a nőt. Ráment a napom, de nagy nehezen találtam valakit, aki feljön hozzám aludni holnap.

Szerintem aki a randi hallatán szétválik, az nem is akar igazán ismerkedni. Valahogy ki kellene szűrni az ilyeneket a társkeresőkről. Például lehetne valami büntetőpontrendszer, ha valaki nem tudja tisztességesen megindokolni, hogy miért válik szét, kapna egy fekete pontot. 5 pont után pedig ban. A "randira hívott" az nem indoklás.

29F

2021. febr. 12. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!