Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy házas nő akibe bele szerettem, de a barátnőjét is ismerem és őt be akarom avatni. Az a baj hogy mindent megosztanak egymással, sőt olyanokkal is akikre nem tartozik.

2021. jan. 28. 00:24
A kérdező szavazást indított:
Persze avasd be, légy őszinte
Ne neki mond, álj a szerelmed elé
Valahogy golyózd ki a férjét
Irass föl egy dokival hangulat javító gyógyszert
Semmit, törődj bele hogy mást szeret
Zsarold meg hogy téged válasszon
Állj fel az asztalra balhézni
Legyél öngyilkos
Manipuláld a nőt
Egyéb
27 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az állj fel az asztalra balhézni lehetőségnél kivel balhéznál? Férj? Asszony? Barátnő? Gyerekek?
2021. jan. 28. 01:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezzel a helyzettel, és ordítanék dühömbe hogy miért van férjnél. Aztán valószínűleg mondanák hogy holnaptól már ne jöjjek dolgozni.
2021. jan. 28. 01:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kár volt hagyni mar az elejetol, hogy elragadjanak az erzelmeid!

Max par sajnalkozo sohajt ert volna meg a dolog, utana tovabb kellett volna lepni es nem is foglalkozni az egesz dologgal.

A tovabblepest most is meg tudod tenni, csak sokkal nehezebb lesz, mert folyton o jar a fejedben.

2021. jan. 28. 07:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de hazas novel kezdeni, alapbol undorito dolog...
2021. jan. 28. 11:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ma benézett a termünkbe és cipőt akart eladni, nagyon izgalmas volt.
2021. jan. 28. 23:51
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
F..szt erdekel? Nem erted, hogy hazas novel gusztustalan kikezdeni?
2021. jan. 29. 10:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Ki beszél kikezdésről? Csak fantáziálok. És igen, képzeld van akit érdekel. Azért mert te hibátlan vagy, és örökké fogsz élni attól még nem várhatod el mástól is. Vagy te vagy a férj, és fel ismerted a helyzetet a szövegéből?
2021. jan. 29. 16:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát, nem az jött ki szavazatokba amit szerettem volna, és sajnos pár korlátolt hozzá szóló sem támogatott. Nem baj, kiemelem a kérdést.
2021. febr. 2. 19:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Hajts a bnőre inkabb
2021. márc. 29. 06:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Voltam ugyan ebben a cipőben csak a házas nő kezdett ki velem.

Egy ideig nem reagáltam visszafogott voltam, de nagyon vonzott.

Előtte kb 8 évig nem éreztem ilyen vonzódást senki iránt.

Ez nem csak szexuális, főleg lelki ami szintén új volt mert előtte ilyet nem tapasztaltam.

Bele mentem, szerelmes lettem, belőle persze ki jött a pánikolás, hogy nem tudja mit tegyen , ráadásul volt már egy gyereke.

Egyik nap azt mondta velem sokkal jobb mint a férjével utána mikor lebukott otthon, mindent rám kent és engem okolt.

Egy ideig még ment ez a huza-vona ,hogy mikor próbáltam elfelejteni akkor azért rám írt.

Röviden én sérült sokkal jobban ő meg örül, h megúszta a bűneit.

2021. márc. 29. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!