Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki olyan helyzetben mint én?f22
Arról van szó, hogy az élet egyszerűen nem hozza ki úgy a dolgokat hogy megismerkedhessek egy lánnyal, persze aki bejön külsőleg is és belsőleg is.
Múltkor találkoztam egy lánnyal, de külsőre nem igazán jött be, de nem is ezzel volt a legnagyobb probléma, hanem az hogy nem igazán éreztem nőiesnek. Leegyszerűsítve nem volt meg a vonzalom iránta.
Sokan mondják, hogy nem jött el az idő. Már évek óta várok arra az időre és nem igazán akar összejönni.
Nyilván nekem is vannak hibáim, de nem is ez a legnagyobb gond, hanem az, hogy az élet még csak véletlenül sem hozza ki úgy a helyzetet, hogy megismerkedhessek valakivel, persze aki be is jön:)
Gondolok itt munkahelyi ismerkedésre, baráti társaság, stb.
Minden egyes napom reményekkel teli, hogy na hátha már lehetőségem lesz megismerkedni egy olyan nővel aki tényleg be is jön, de egyszerűen telnek a napok, hónapok, évek és semmi...
Lassan 23 éves leszek és lehet azzal jönni, hogy fiatal vagyok, de gyorsan telnek az évek.
Most azt mondod, hogy 23 év alatt egyszer sem találkoztál olyannal, aki bejött volna? Akivel összejöttél volna?
Ha ez így van, akkor ott valami más gond lesz, biztos nem a lányok.
Hát pasztmekk...talán ha elébe mennél a dolognak és várakozás helyett keresnél, akkor mostanra már lehet lenne évek óta olyan csajod, amilyet leírtál.
Amit most csinálsz, az olyan, hogy mucsajröcsögén te azt mondod az útszélén álló kocsid motorháztetején ücsörögve, hogy minden vágyad feljutni pestre, majd fel is jutsz, ha megépül alád az M9 és háromnegyedes autópálya.
Kezdj el feceregni gyerekem, mert így nem lesz belőled énekes halott, ahogy anyám szokta volt mondani.
Több hobbi, képzések, ismeretlen eseményekre eljárás, új emberek megismerése, önmagad fejlesztése. Ezek így kezdésnek segítenek ha értelmesen csinálod, elsőre pedig jöhet az a kérdés magadnak, hogy nem-e elég nagyok az elvárásaid mások felé?
Ha elmegyek egy új helyre, legalább 2-3 nő tetszeni szokott és értelmes is, nehezen hiszem el hogy évekig nem találsz senkit, aki ne lenne alkalmas párkapcsolatra.
Próbálkoztam már társkeresés appban, fitness teremben, discoban, az utcán leszolitani valakit, meg meg Isten tudja hány helyen.
Úgy gondolod, hogy a sült galambot várom a szamba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!