Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még valaki olyan helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki olyan helyzetben mint én?f22

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy az élet egyszerűen nem hozza ki úgy a dolgokat hogy megismerkedhessek egy lánnyal, persze aki bejön külsőleg is és belsőleg is.

Múltkor találkoztam egy lánnyal, de külsőre nem igazán jött be, de nem is ezzel volt a legnagyobb probléma, hanem az hogy nem igazán éreztem nőiesnek. Leegyszerűsítve nem volt meg a vonzalom iránta.

Sokan mondják, hogy nem jött el az idő. Már évek óta várok arra az időre és nem igazán akar összejönni.

Nyilván nekem is vannak hibáim, de nem is ez a legnagyobb gond, hanem az, hogy az élet még csak véletlenül sem hozza ki úgy a helyzetet, hogy megismerkedhessek valakivel, persze aki be is jön:)

Gondolok itt munkahelyi ismerkedésre, baráti társaság, stb.

Minden egyes napom reményekkel teli, hogy na hátha már lehetőségem lesz megismerkedni egy olyan nővel aki tényleg be is jön, de egyszerűen telnek a napok, hónapok, évek és semmi...

Lassan 23 éves leszek és lehet azzal jönni, hogy fiatal vagyok, de gyorsan telnek az évek.

2021. jan. 29. 11:44
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha te mondod akkor biztosan úgy van kedves válaszoló!
2021. jan. 29. 14:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Milyen hülyeség már ez a "ha nincs csajod akkor biztos csak ücsörögsz és semmit nem csinálsz"

Ezer oka lehet hogy valaki egyedül van. Nálam pont fordítva: időm nincs ismerkedni :(

F

2021. jan. 29. 14:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem semmit nem csinál, hanem nem ismerkedik célirányosan, viszont megmagyarázza, ami a te esetedben az, hogy nincs időd. Na de az időmenedzsmented te intézed. Ha szeretnél időt rá, szervezz úgy.
2021. jan. 30. 11:42
 14/14 anonim ***** válasza:
13# Hát ebben igazad van :/
2021. febr. 1. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!