Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti hogy ismerkednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy ismerkednétek covid alatt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a facebook-on ráírok valakire fajta. Volt már párszor, hogy ráírtam lányra,de az általában nem írt vissza és nem a szia mizuval kezdtem. Ezért is hanyagolom a témát. Tinderre,badoo-ra manapság felesleges regisztrálni,mert a lányok nagy része,csak azért regisztrált fel, hogy mutogassa magát,hogy milyen jól néz ki és egot növeljen vele. Nekem ezekhez nincs kedvem. (Tisztelet a kivételnek) Mi lenne az elképzelésetek,hogyan ismerkednétek a korlátozások ideje alatt?

2021. jan. 21. 23:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Sehogy
2021. jan. 22. 00:06
 2/10 anonim válasza:
Írnék a gyk-ra a társkeresés kategba
2021. jan. 22. 00:23
 3/10 anonim ***** válasza:
A normálisakra írnak napi szinten, a normálatlanoknak meg mindegy.
2021. jan. 22. 01:47
 4/10 anonim válasza:
hát az biztos, hogy nem itt :D
2021. jan. 22. 07:26
 5/10 anonim ***** válasza:

3#

Normálisak = 9-10/10 kategória (nők szemében persze)

A többi le van tojva, ezért tojjuk le mi is az ilyen oldalakat

2021. jan. 22. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
A baráti összejöveteleket semmi nem tiltja. Elmentem egy-két ilyenre, megismerkedtem egy sráccal, összejöttünk. Pedig nincs hatalmas, népes baráti köröm.
2021. jan. 22. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#6, akkor te nagyon-nagyon szerencsés vagy. Nekem is vannak barátaim, abszolút nem vagyok antiszoc, de nehéz most egyszerre 1-2 embernél többel találkozni, mindenki tanul vagy félti a családját stb, vonakodnak a nagyobb összejövetelektől, meg nincs is nagyon hol.

A netes társkeresés nekem sem a műfajom, próbáltam, de nagy türelem kell hozzá, vigyázni, nehogy kiégj. Igazából egy próbát az is megér, ha jó képeket, figyelemfelkeltő, intelligens, érdekes biot raksz fel és tudsz értelmesen beszélgetni, akkor ha eleget keresel és van egy kis szerencséd, összejöhet onnan pár randi értelmes lányokkal/fiúkkal. Viszont maga a hangulata nekem nem tetszik annyira, nincs benne a személyes ismerkedés varázsa, hogy az egész lénye, kisugárzása ragadjon meg egyszerre. Ehelyett csak 1.-2.-3. stb randikon zajlik ugyanaz a beszélgetés (ráadásul most kint a hidegben már kedvem sem volt belekezdeni maszkolódni meg dideregni az utcán). Érdekes beszélgetni, megismerni embereket, de tényleg eléggé erőltetett, és hamar dönteni kell, amikor meg sem tudod ismerni még rendesen, különben ugye "minek hülyíted"...

Szóval a legjobb valóban barátokon keresztül, csak azt is a legnehezebb összehozni most. De azért keresd fel a barátaidat szerintem, szervezzetek kis összejöveteleket, hátha lesz valami...

A másik meg, én pl (a gyakoris lányok többségével ellentétben) szívesen ismerkednék random parkban, élethelyzetekben is, csak legyen már jobb idő, hogy ki lehessen mozdulni, illetve az sem ártana, ha látnám az arcát is...

Én most pl abban gondolkozok, milyen közösségekbe tudnék menni. Pl onkéntes lehetőségeket érdemes keresni. Esetleg tematikus csoportokat érdemes keresni közös érdeklődés, tevékenység, hátha. Ugye ezek azért még mindig sajnos kevés emberrel való találkozási lehetőségek, így szerencse is kell hozzá bőven.

Szurkolok nagyon!

2021. jan. 22. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azt kellett volna bevezetni már az elején, hogy ha valaki elmegy a boltba, piacra, bárhová, akkor :

1. Aki házasságban, vagy kapcsolatban él, tehát nem keres semmiféle partnert, az viseljen piros színű maszkot.

Mivel a piros, az tilos.

2. Aki viszont nem él semmilyen kapcsolatban, tehát nyitott az ismerkedésre, az viseljen zöld színű maszkot. Mivel a zöld, az szabad.

Így egyből könyebben egymásra találnának a párok.

Egyébként ez nem lenne hülyeség vírus nélkül sem.

Egy kis kitűzővel meglehetne oldani. Lenne piros színű, és zöld színű kitűző.

A speciális csoportba tartozók pedig akár szivárvány színű kitűzőt is kitehetnének.

Egyből könnyebb lenne minden.

Tudnánk hogy kihez közelíthetünk bátran. 🤷‍♂️

Kevesebben kapnának kosarat.

2021. jan. 22. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 volt ilyen kezdeményezés asszem kitűzővel még pár éve olvastam. Valami külföldi nagyvárosban próbálták ezt divatba hozni, de nem állta ki az idő próbáját.

Amúgy a maszk eltakarja az arcot, szóval mindenképp egy komoly akadály. És nem hiába nem terjedt el a kitűző sem: sokan nem szeretnék, hogy emiatt sokan zaklassák őket, illetve lehet, valaki cikinek érezné így hirdetni a szingliségét és azt, hogy így keres párt - pl gondolj bele, még vannak kérdések bőven, hogy nem ciki fent lenni tinderen, stb.

2021. jan. 22. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze ebben is igazad van, úgyhogy ez sem igazán jó megoldás. Na meg a melegek, leszbikusok úgysem tennék ki a szivárványt, mert akkor mindenki tudná hogy azok.

Gondold el, egy neves munkahelyen pl ott ülnének a dolgozók, fele szivárványos kitűzővel. 😀😃

Vagy a vasárnapi imán, ott lenne az atyán a szivárvány kitűző. 🤭

Sokan házasság mellett is keresnek. ők sem tennék ki a zöld kitűzőt egyik sem.

Mondjuk elmenne egy házaspár a tescóba, és az asszonyon ott lenne a zöld kitűzö.

Hát igen. Ez sem jó megoldás.

Marad a jó öreg SZERENCSE!!!!

2021. jan. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!