Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is tapasztalja ezt tindere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalja ezt tinderen és a többi társkeresőn?

Figyelt kérdés

38/f

Az a fő gondom, hogy még matcheim vannak is, de egyszerűen nem lehet kommunikálni a nőkkel...

Bárhogy próbál az ember egy beszélgetést kezdeményezni, igen-nem válaszokat adnak mindenre, majd eltűnnek...

Más is tapasztalja ezt, vagy bennem van a hiba?

Másik, mikor semmi adatot nem ad meg magáról, de meg 2sornyi bemutatkozó szöveget sem képes kiírni, és akkor egyből felháborodik, ha nem tudsz, csak valami sablonos kérdéssel nyitni...

aug. 25. 20:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj ha van rá lehetőséged élőben, többre mész vele.
aug. 25. 20:15
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

A legtöbb női profil kamu, csak azért generálják őket, hogy a férfiaknak legyen kedve még felregizni.

A tinder alapvetően szexpartnerkereső, vagy legalábbis a nők ezt gondolják róla, ezért az értelmesebbje messziről elkerüli. Az értelmetlenebbje meg az, akikkel "beszélgetsz" :D

aug. 25. 20:23
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
#2 Annak a fele is pasi, aki csak szórakozni van fent női profillal.
aug. 25. 20:54
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Nekem nőként az a tapasztalatom, hogy sok pasi jelöl, visszajelölök, de nem írnak 🤷🏻‍♀️
aug. 25. 21:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Én írok mindenkinek, de választ is kapok általában, de nem alakul ki beszélgetés, mert csak tőmondatos válaszokat adnak... ha meg várok, hátha visszakérdez valamit, akkor annyi volt annak a beszélgetésnek.
aug. 25. 21:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A pasik általában jó fejek, lazábbak ennél, tudok velük komoly dolgokról beszélni, de hülyülni is. Legalábbis a 35-40 éves korosztállyal.
aug. 25. 22:01
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Tipikus lúzer...
aug. 25. 23:17
 8/17 anonim ***** válasza:

Nálam meg éppen fordítva, ki érti ezt?

Férfi rámír, hogy "szia", visszaírom neki, hogy "szia". Beszélgetés vége.

A múltkor egy találkozót beszéltem le egy eléggé normálisnak tűnő férfival. Viszonylag sokat írt, érdeklődő volt, írta h kedvesnek tűnök. Néhány fontosabb témát is beszéltünk egymással, persze nyilván így érintőlegesen. Szóval így nem egy mizu,cica? jellegű beszélgetés volt, hanem összetett, átgondolt mondatok. Találkozó napját megbeszéltük (kb 1-1,5hét levelezés után), "miattam rakja át egy programját", írom h köszönöm és h akkor majd egyeztessünk a részletekről. Erre másnap letöröl 1 szó nélkül...

Egy másik férfi, hogy akkor menjünk át beszélgetni Instára. Ő is normálisnak tűnt, küldött hangüzenetet, válaszolt kérdésekre, ő is érdeklődő volt (instán is, szóval nem azért mert látott valami gáz dolgot - egyébként nincs is ilyen kitéve semmi). Majd most 3 napja eltűnedezésben van, és most másodjára kérdezem meg tőle, hogy akkor mi van. Az első kérdésre a bocsibocsi, azért nem írt mert SZABADNAPJA van. Gondolom, ha munkában van, meg a munka miatt nem ír. :D

Szerintem ezek az emberek egyszerűen nem veszik komolyan, mert minden olyan yolo. Próbálok én sem sokat filózni rajta, de azért rosszul esik.

aug. 26. 20:46
 9/17 anonim ***** válasza:

8 folyt:

"Nekem nőként az a tapasztalatom, hogy sok pasi jelöl, visszajelölök, de nem írnak 🤷🏻‍♀️"

Ja igen, és ez is. Vagy úgy, hogy én jelölök elsőnek, és ő utánam.

De olyan is volt már, hogy én írtam rá valakire, aztán nem válaszolt. Vagy utána ilyen furán nyeregben érezte magát. Úgyhogy én nőként erről leszoktam, hogy a levelezést kezdeményezzem.

aug. 26. 20:50
 10/17 anonim ***** válasza:
8-as! Ha én írnék abból utána nem eltűnés lenne hanem kommunikáció, de engem a nők válaszra sem méltatnak! Ha köszönök nekik vissza sem köszönnek. Illem hová tűnt? Elment nyaralni Hawaiira?
aug. 27. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!